Cuma

Nail Art için Alınmış Rengarenk Ojeler

Oje sürmeye üşenen ben bu Flormar neon,nail enamel, shine ve selection serisini almaya kalktım, aldığımda haziran temmuz gibiydi, boy boy  resimlerini çektim bir ara ama yayın için yazısını bugün tamamladım.
şu an kozmetik ve cilt bakımı için aldığım kozmetik dolabımın en alt çekmecesinde uslu uslu oturuyorlar:)

yaz döneminde her akşam iş çıkışı Flormar satın aldığım dükkana uğrayıp özenle seçtim, tabi orada ki bayanlar muhtemelen deli demişlerdir çünkü her alışımda beşer onar alınca deli gibi gözükmem normal:)))

neonları kullanabilirmiyim diye korktum satın almadan önce, düşününce nail art için bi kaç diskim var kullanırım yeeeaa diyip alıverdim.sarıyı bile tırnaklarımda tek sürdüğüm zaman sevdim.


nail artta desen yapmak için uygun değiller, nail art yapacaksanız tırnak zemininiz koyuysa açık nail art ojesi, açıksa koyu nail art ojesi deseni yapın, yoksa yaptığınız birşeye benzemiyor, desende kendini göstermiyor.


Flormar Selection serisi sedefli, hangi akla hizmet aldım bilmiyorum, sedefli ojeler kütikülli ve düz zemini olmayan tırnakları hiç hoş göstermiyor. dümdüz tırnak yapınız varsa kullanın ama tırnaklarınız damarlıysa ıhhh almayın,aldıysanız da bu tırnak düzgünleştirici 4 işlevli bir törpü var onu kullandıktan sonra parlatıcı sürün sonra sedefli ojenizi sürersiniz.


 Flormar Long Lasting, uzun süre kalan seri, valla çok uzun süre ojeyi tırnağımda tutmadığım için ne kadar kaldığı hakkında fikrim yok ama tek katta bile renk veriyor. Flormar Shine Long Wear sadece parlak akışkan öyle tek katta renk veren bir ürün değil.


işte Flormar Nail Enamel serim,benim gözdelerim, bana hitap eden renkler hem nail art içinde uygun siyah ojesiyle beyaz ojesi, simli olanı nail art maceralarımda kullanmak için almıştım:) sağdan 2. mavimsi grimsi olan harika bir oje ne mavi ne gri su yeşili gibi duruyor tırnakta, tam rengini çözemedim.

Bu yazımda sadece Flormar olan ojelerimi koydum , bir daha ki yazımda diğer markalardan olan ojelerime de yer vereceğim.

Bu arada tırnaklarınıza sürekli oje sürmeyin, sürdüyseniz de onu da makyajınız gibi her akşam çıkarın ve en azından gece rahat rahat nefes alsınlar, malum saç, kıl,tırnak gece uzayan şeyler, çıkarın, tırnaklarınıza C ve E vitamini içeren el ve tırnak kreminizi sürün öyle uyuyun. sabah yine sürersiniz.

Not: Tüm ojelerimi kendi paramla 4 ay önce satın aldım. Hiçbir yerle maddi manevi bağım yoktur.



1 yorum :

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: