Pazar

Hermes Eau D'Orange Verte-Portakal Yağı İçeren Ürünler




Ürün resimlerinin kocaman olmasından sıkıldım ve bir değişiklik yapıp ürünlerin toplu resimlerini video şeklinde yayınlamak istedim . Beğenmezseniz eski haliyle devam edicem:)

üstte yer alan  videodaki ürünler, çantalarıyla meşhur Hermes markasının keskin  portakal aroması içeren kolonyası,el kremi ve vücut kremi.

Hermes Eau D' Orange Verte: Aslında erkekler için üretilmiş ama kolonyası dışında bayanların kullanabileceği ürünler :) yurtdışından numune olarak tarafıma bir süre önce ulaşan ürünlerden. kolonyasını babam kullanıyor ,bense el kremiyle vücut losyonunu kullanıyorum, aslında geldiğinde kullanmaya niyetim yoktu ama bir süredir manikür yaparken bu ürünü kullanıyorum.zamanla birşey keşfettim akıcı bir kıvamda ama içinde ki portakal yağı da olduğu için tırnaklarım  düzgünleşti ve tırnak etlerimdeki yumuşamayı farkettim.kütikil denilen olay zaten canımı sıkıyordu, malum genelde tırnak bakım ürünlerinde limon oluyor ama bence portakal yağı içeren ürünlerde denenmeli .yurtdışında değilseniz bulunması biraz zor bir ürün bulamazsanız içeriğinden emin olduğunuz bir markanın saf portakal yağı içeren ürünlerini de deneyebilirsiniz.

Bu arada Herkese mutlu huzurlu bir 2012 diliyorum:)





2 yorum :

  1. teşekkürler bu yıl bol sağlık, bol mutluluk ve tabii parayı da göz ardı etmeyelim ki alalım yukarıdakilerden değil mi : )

    YanıtlaSil
  2. Evet Minecim katılmamak mümkün değil:) herşey gönlümüzce olsun ama önce sağlığımız olsun:)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: