Cuma

Avon, Oriflame Farlarım ve Pigmentleri Değerlendirme


Avon Color Trendin gri farının ismi ''Canyon'', oriflame in 2 renkli farının ismi ise 'Mocha Spice'' bu tür renkleri pek kullanamadığım için bir kutuya koyup dolaba yerleştirmiştim,  hafta sonu etrafı karıştırırken ortaya çıkıverdiler.  Bu ikisinden uyumlu bir göz makyajı denemesi çıkarabilirsem kullanıcam. Renkleri güzel diye aldığım bir çok ürün öylece duruyor. Çok ağır göz makyajını sevmediğim için elimde gitmiyor bu tonlarda ürünlere ama renk tutkumdan dolayıda satın almayı seviyorum.
*Genel itibariyle pigment açısından oldukça başarılılar hem avon'un hemde oriflame' in  farları.






























Aşağıda ki resimde ortada gördüğünüzü bilmem hatırlar mısınız, Avonun krem simli farlarından ''Fairy Dust'', fii zamanından kalma :), bunu da karıştırırken buldum, metal kutusu için sırf kıyıp da çöpe atamamıştım, ürünün içindekini boşaltıp başka bir amaç için kutusunu değerlendirmeyi düşünüyorum ama henüz karar verebilmiş değilim.

Alltaki soldan 1.ürün maybelline'nin toz farlarından ''Make a Move Mauve'' ,uç kısmı rolon şeklinde yuvarlak.
soldan 2.ürünün markası silinmiş bol pigmentli bir uçuk pembe,aşırı pigmentli.
3.ürün ise Avonun ''Rainbow Glitter'' adlı şeffaf bol ışıltılı eyelinerı.
alttakileri alalı uzun zaman olduğu için kullanmayı düşünmüyorum ama toz ve bol pigmentli 2 farı, bir kaç ojeyi karıştırıp içine bu pigmentlerden katıp yeni ojeler yapmayı planlıyorum. Eyeliner ise zaten yarıya kadar kullanmışım, mecburen çöpe gidecek.




3 yorum :

  1. colortrend ürünlerinden hiç bir zaman haz almadım alamıyorum.
    ayrıca metal kutudakini at ben kendim kıyamıyorum derdim sen benden beter çıktın :)

    YanıtlaSil
  2. nil022;
    farı boşalttım canım, iyice yıkayıp metal kutusunu saklıyıcam :)

    YanıtlaSil
  3. harikasın bebeimm içine mini top küpecikler yada çantada taşımak için kulak pamıkçığıı koyabilirsinn göz makyajında lazım olurr bilirsin :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: