Cumartesi

Cilt Bakımı İçin Öneriler ve Kullandığım Ürünler



Tüm yazılarımı takip edenler muhtemelen hatırlar, hatırlamayanlar; vichy ürünlerini nereden satın aldığımı ve neler aldığımı görmek isteyenler için onlineeczanem.com alışverişim tık tık Vichy ürünlerini bundan 5-6 yıl önce kullanmaya başladım ve cilt bakımında gerçekten çok başarılı ürünleri var. onlineeczanemde sürekli kampanyaları ve çok uygun fiyata gelen setleri olduğu için öncelikli tercihim oldu. Tabi 12 taksit seçeneği ve üstüne sağ alt kısımda yer alan çevrim içi desteğinin ve müşteriyle iletişim konusunda sınır tanımamalarının da bunda çok büyük payı var. 
































1)Vichy Liftactiv Retinol HA YEUX/EYES;

25 yaş ve üzeri kullanım için. Göz altlarınızda ince çizgiler oluşmaya başladıysa erken kırışmayı engellemek istiyorsanız kullanmaya başlayın derim. Ben aldığım günden beri yani kasım ayından beri kullanıyorum 2 yada 3 gün aralıklarla ve bu süreç içinde göz altlarıma concealer gibi ürünleri kullanma gereği duymuyorum.

2)Vichy Aqualia Thermale 24 Hour;

 günlük nemlendirici olarak kullandım ve özellikle banyo sonrasında kullanıldığında çok daha canlı bir görünüm sağlıyor.Termal suyu içermesi en hassas ciltlerde bile reaksiyonu engelliyor, cildi yatıştırıp nemlendirebiliyor.































1)Vichy Purete Thermale 3 in 1;

bu yedek olan görüldüğü üzere açılmadı henüz, daha önce kullandığım için hakkında yorum yapabilirim, termal suyu içeren temizleyici özelliğinde, pamuğa bir miktar döküp makyajınızı sildikten sonra bir temizleyici yardımıyla yıkarsanız,özellikle  hassas ve kuru bir cildiniz varsa yada kış aylarında bu ürünü mutlaka kullanın derim.

2)Avene Thermale;
Hassas ve kuru ciltlerin favori ürünü, bende bir süredir kullanıyorum, eğer yüzünüz pütürleşmeye ve aşırı kurumaya dönük ise bu ürünü sıktıktan sonra üzerine nemlendiricinizi sürün. Bu ürünün bir artısı daha var. Makjaj sabitleyici olarak da kullanıyorum,termal suyu içerdiği için zararsız ve makyajımı gün içinde tazeleme gereği duymuyorum.

3)Lierac Exclusive İntense Nuit Kırışık Kremi;

Bu ürün LuxyBox ın gönerdiği ürünlerden, bence 19 tllik kutunun içinde 15 ml lik Lierac oldukça göz doyurucu, ürünü kullanmaya başlayalı tam 12 gün oldu, kokusu güzel ve nem açısından çok çok iyi bir ürün ama yağlı ciltlerde sivilce yapabilir kanaatimce, kapağını açınca folyolu yapışkan bir koruma bandı vardı bu bir artı benim için, ama plastik bir kabının olması ise eksi, çünkü plastikte ömrü azalıyor, bunu da bildikleri için kullanım ömrünü 3 ay yazmışlar. 

4) Dr Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser (Age Reform);

Lilakutu dan gelenler arasındaydı, bu ürünüde belirli aralıklarla 3 haftadır kullanıyorum, vichy purete thermale suyu ile yüzümü sildikten sonra bu ürünle yıkıyorum. İçerisinde peeling etkili mikro tanecikler var,cildi temizlemesi iyi.Tabi yüzünüzü yıkadıktan sonra cilt tipinize uygun bir nemlendirici şart.

5) Vichy Capital Soleil +50;

ben yaz kış dışarı çıkmadan önce nemlendirici olarak güneş kremi kullanıyorum, cildin lekelenmemesi için ve güneş ışınlarına maruz kalmaması için güneş koruyucu içeren bir nemlendirici yada güneş kremi kullanılması şart, benim kullandığım kuru ciltler için 50 faktörlük yüzümde kullandığım güneş kremi, yüzde yüksek faktör içeren bir koruyucu kullanmamı daha önce bir eczacı önermişti bende tavsiyesini o günden beri dinliyorum.Sabah makyajınızı yapmadan önce makyaj altınada gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, cildi çok daha sağlıklı gösteriyor.




 1)Vichy Liftactiv Retinol HA Nuit/Night (Gece Kremi);

2-3 gün aralıklarla kullandığım 25 yaş üzeri vichy gece kremini ise Vichy Liftactiv Retinol HA göz kremi ile birlikte kullandım, ve ilk 1 haftada ciltteki canlılık farkedilir derecede, hafif bir dolgunluk hissi de veriyor.Göz kremi gibi şişesi çok iyi düşünülmüş, hijyen açısından kusursuz bir ürün, başlığını hafifçe yana ittiğinizde az bir miktar çıkıyor, çok az bir miktarı tüm yüz için yeterli.

Loccitane Cooling Hand Cream Gel (Verbana Extract);

aslında çok kuru ve çatlayan ellerde hiçbir işe yaramıyor, elleriniz normalken kullandığınızda serinlik ve hafif bir nem veriyor.Birde ekşimşi ilginç bir kokusu var ama rahatsız etmiyor.





Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: