Pazartesi

Aveseena Olive Leaf & Oat Dry Facial Mask-(Kuru Yüz Maskesi)



Günümüzde bir çok kozmetik cilt bakımı ve temizleyicilerde bulunan talc sülfat, petrol türevleri yağlar içeren marka varken, organik ürünler üreten yeni markalarda var,Aveseena markasıda  bunlardan biri.

Aveseena markasıyla ve ürünleriyle henüz tanışmayanlar için;
*organik,doğal içerikli ürünler üreten, 
*paraben ve petrol türevleri içeren yağları barındırmayan bir marka olduğunu belirtmeliyim.
Aveseena'nın ürünlerini sitesinden satın alabiliyorsunuz, ulaşamama gibi bir sorunun olmaması çok iyi, markanın ürünlerini daha detaylı incelemek isterseniz buradan siteye gidip inceleyebilirsiniz;


Parabenin ürünlerin ömrünü uzatmada kullanılan bir koruyucu olmasına rağmen henüz zararlı olduğu konusunda net bir bilgi yok. Talc ise genellikle bizi ipeksi gösteren fondöten ve pudralarda bol bol var, sülfat ,birçoğumuzunda bildiği gibi bol bol köpüren şampuanların ve temizleyicilerin içerisinde var.
Petrol türevleri yağlar, genellikle cilde nefes aldırmayan ve sürüldüğünde cilt tarafından emilimi zor olan yağlar. En önemlileri vazelin ama bir çok markanın içeriğinde bu yağlar mevcut.

Aveseena Kuru Yüz Maskesi ve daha sonra daha detaylı yazılarını hazırlayacağım 3 ürün gönderileli 1 ayı geçti ve bu süreçte ürünleri deneme fırsatı bulabildim.

olumlu yanları;
*Cildim kuru  olduğu için 1 hafta aralıklarla duş almadan önce süt sonraki hafta maden suyu ile hazırlayıp uyguladım.Sonrasında yüz kremini uyguladım. Cildimde bir sorun olmadığı için kullanırken bir sorun yaratır mı tedirginliği oldu ama hiçbir kızarma yada sivilcelenme gibi sorun yaşatmadı. Özellikle maden suyu ile uyguladığınızda sonuç çok daha başarılı.
*Yağlı ciltler arındırmak için olan tarifi kullanabilirler.






Akai Çileği, Kuşburnu, Zeytin Yaprağı, Argan, Rhyolite, Yulaf, Pirinç, Beyaz Kil,
Yasemin, Gül + Sandal ağacı
Bir maske: Beş tarif + Beş farklı etki
İstediğiniz sıvı ile karıştırarak maskenizin içeriğine siz karar verebilirsiniz. Yüzünüze sürdüğünüz maske cildinizi besleyip dinlendirirken, durulama yaptığınızda mikro dolaşımınızı hızlandırarak canlandıracak ve peeling etkisi ile derinlemesine temizlik ve pürüzsüz görünüm sağlamaya yardımcı olacaktır.
Amazon ormanlarının cildi canlandırmaya yardımcı polifenol zengini Akai çilekleri, C vitamini deposu Kuşburnu, antioksidan Zeytin yaprağının besleyici özellikleri maske yapısında ortaya çıkar.
Yağ emici Beyaz kil, rahatlatıcı Yulaf ve Pirinç tozları gözeneklerde biriken kirleri emerek, cildi derinlemesine temizler.  
Minerallerce yoğun volkanik lav tozu Rhyolite ve mucizevi Fas Argan tozu peeling yaparak yorgun, soluk ifadeyi canlandırır, cildinizi pürüzsüzleştirerek yumuşacık yapar.
 tazeleyici + arındırıcı 
 bütün ciltler
 kuru, normal ve olgun ciltler için haftada bir,
 yağlı ciltler için haftada iki kere kullanılması önerilir.
Kullanım şekli:  1-2 tatlı kaşığı maske, eşit miktarda ve aşağıda açıklanan sıvılar ile karıştırılır.
Elde edilen karışım göz çevresi hariç, yüz ve dekolte bölgesine sürülür. Yaklaşık 15 dakika kuruması beklenir.
Tamamen kuruduktan sonra ılık veya soğuk su ile yıkanır.
Maskenizin kıvamını ve etkisini siz kontrol edin
Hafif temizleme etkisi için: daha çok sıvı
Derin temizleme için: daha az sıvı kullanın.
Önceki uygulamalardan artakalmış ıslak maskeyi lütfen kullanmayınız. Her uygulama için taze maske hazırlayınız.
Maskeyi hazırlayabileceğiniz taze sıvılar:
Soğuk su: serinletici + nemlendirici
Kapağı yeni açılmış maden suyu: tazeleyici, besleyici + mineral desteği.
Taze soğuk süt: tazeleyici + besleyici. İçeriğindeki protein, mineraller + laktik asidin arındırıcı etkisi.
Soya sütü: tazeleyici +besleyici, protein, mineraller + Vitamin E içeriği ile vejeteryan alternatifiniz..
Taze portakal suyu: yoğun C Vitamini ile canlandırıcı etki.


İçindekiler / Ingredients : Avena Sativa (Oat) Powder, White Clay (Kaolin), Oryza Sativa (Rice) Powder, Olea Europaea (Olive Leaf) Powder, Lava (Rhyolite) Powder, Argania Spinosa (Argan) Shell Powder, Rosa canina (Rosehip) Powder, Euterpe Oleracea (Acai) Powder, Aqua, Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Rosa Damascena (Rose) Oil, Santalum Album (Sandalwood) Oil, Methylisothiazolinone, Iodopropynyl butylcarbamate
0.9 oz/ 25 gr 

Not: Basın Ürünüdür-Kullanım şekilleri markanın sitesinden alınmıştır. Tarafımdan kullanıldıktan sonra, yazısı objektif bir biçimde hazırlanmıştır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: