Çarşamba

La Roche Posay Toleriane Riche




Daha önce la roche posay Hydreane riche olan nemlendiriciyi kullandım ve çok memnun kaldım, kuru bir cildim olduğu için kış aylarında yada mevsim geçişlerinde cildimin dahada kuruması yüzünden nemlendiricilerle aramda sıkı bir dostluk oluştu. 
Dışarı çıkarken makyaj yapmadığım günlerde bile güneş kremi mutlaka kullanıyorum. Hem cildin lekelenmesine hemde erken kırışma gibi etkenlere karşı güneş kremi yaz kış demeden kullanılmalı. 

19 yaşıma kadar güneş ışınlarına karşı çok fazla duyarlı değildim, ama zaman ilerledikçe farkettim ki yüzümde minik güneş lekeleri belirdi ve eczacımın da önerisiyle vichy'nin 50 faktörlük güneş kremini o zamandan bu zamana kullanıyorum.

La Roche Posay Hydreana Riche kışın hassaslaşan ve iyice kuruyan cildime çok iyi gelmişti;

*içinde kuru cildin rahatlamasını sağlayan thermal su mevcut ki ben makyaj temizleyicilerimde bile termal su içeren ürünleri kullanıyorum, vichynin 3 in 1 thermal su içeren temizleyicisini kullanıyorum şu an, onunla ilgili ayrı bir postta daha detaylı açıklama yapacağım.
*paraben içermiyor.
*ve cildi gerçekten neme doyuruyor.
*makyajınızın altına makyaj bazı olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Hydreane Richenin detaylı yazısını okumak isterseniz; 


Mevsimsel geçiş nedeniyle şu an yine La Roche Posay  serisinden farklı bir nemlendirici olan Toleriane Riche' yi kullanmaya başladım ;


La Roche Posay Toleriane Riche
 ( Hassas ve kuru ciltler için rahatlatıcı ve koruyucu cilt bakım kremi);

Toleriane Riche de Hydreane riche kadar güzel bir nemlendirici ,şu an kullanıyor olmamdaki en büyük etkende az öncede dediğim gibi mevsimsel geçişin etkisiyle hassaslaşan cildime bu ürün daha iyi olur diye düşündüm. Nihayetinde beni yanıltmadı. ürünün genel özellikleri ise şöyle;
*paraben, koruyucu madde ve parfüm içermiyor.
*nonkomodejenik bir nemlendirici.
*Cildi rahatlatıcı,yumuşatıcı ve tahris olmasını önleyici etkisi olan thermal su bu ürün içerisindede var.
*Ürünün yağlı ciltler için olanıda var ama Toleriane Riche düşük tole,ranslı hassas, irrite olabilen ve özellikle kuru ciltler için üretilmiş.Bu yüzden ürün alırken cilt tipinize göre seçim yaparsanız daha doğru olur.
*  la roche posay ürünlerini eczanelerde rahatlıkla bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: