Cuma

Kozmotrend Alışverişim Geldi :)


Yepyeni bir kozmetik sitesi kozmotrend'den alışveriş yaptığımı size geçen haftaki yazımda söylemiştim TIK TIK. Yeni olmasına rağmen alışveriş yaparken çekinmedim ve ihtiyaçlarım doğrultusunda kendime bir kaç ürün sipariş ettim, araya giren tatiller sebebiyle ve kargolarda ki yoğunluktan paketim bugün teslim edildi. Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, bloğumda alışveriş yapıp izlenimlerimi sizinle paylaşmak gerçekten çok keyifli benim için :)

Kozmotrend de gerçekten ürün seçeneği çok dünya markaları da var yerel markalarda var, avonda var oriflame'de var, bu ara cilt ve saç bakımım benim için öncelik taşıdığı için  ihtiyaçlarım doğrultusunda  bu ürünleri satın aldım.


Kargolama konusunda yeni olmalarına rağmen çok hızlılar, siparişimde hiç gecikme yaşanmadı.

*Paketleme konusunda ise ürünlerin korunmasına ayrı önem vermişler, üstte de gördüğünüz gibi korumalı   köpüklerle ürünler ayrıca paketlenmiş .


Uzun zamandır Oriflame Giordiani Gold'un Siyah Jel eyelinerını merak ediyordum , kullananlar memnun olduklarını söyleyince, elimdeki ürününde bitmesini beklemeden yedekte bulunması için aldım. 

Fiyatı: 13.75 TL 

Pastel 'in şu ara kolay bulunmayan 6 renk ojesini de aldım.Daha sonra tek tek sürüp blog yazılarımda sizlerle paylaşmayı düşünüyorum.  Numaraları; 022-025-040-079-129-132

 1 tanesinin fiyatı: 2.25 TL


Avon Naturals Hair Mask( Kiraz Çiçeği) ; Avonun şampuanlarını daha önce kullanmıştım, naturals serisinden merak ettiklerim arasındaydı fiyatı da çok uygun olunca kaçırmadım.200 ml içeriği.

Fiyatı: 6.90 TL

Oriflame Hydra Optimum Saç Bandı; Yüzünüzü temizlerken yada maske uygularken saçlarınızın ıslanmasını yada cilt bakım ürünlerinizin bulaşmamasını istiyorsanız bence bir tane kendinize alın, bende yüzümü yıkarken saçlarımı ıslayanlardanım, fiyatını da uygun görünce bulunsun dedim.

Fiyatı: 5.90 TL

Tekli resimlere eklemeyi unuttuğum en üst resimde yer alan saç bandının üstündeki bordo renki şey ise Avonun çantaya atmalık katlanabilir aynalı tarağı (pop up brush) Çantamda böyle bir ürüne ihtiyaç vardı.

Fiyatı: 5.90 TL

Özetle ben yeni açılmış olmasına rağmen hem uygun fiyata ürünler satan ve kargolama konusunda özenli bir siteyle daha tanıştığım için Kozmotrend den memnun kaldım.

Bu arada  alışveriş yapacaksanız  eğer, açılışa özel Kozmotrend'den ne alırsanız alın kargo ücretsiz :) 

Siteye üye olduğunuzda yada sosyal paylaşım sitelerinden, Kozmotrend'in kampanyalarından haberdar olup fırsatları değerlendirebilirsiniz.

Kozmotrend'de neler var neler, buradan gidip ister üye olun isterse bir bakın :






8 yorum :

  1. Merhaba
    Ben de yeni aldığım şeyleri ve özellikle de kullandıktan sonraki yorumları yazmayı ve okumayı seviyorum.
    Avon`un saç maskesinin güzel görüntüsüne kapılıp bende almıştım ama hiç mi hiç işe yaramadı bende. Beklentin yüksek olmasın derim.

    modamasallari.blogspot.com

    Bu arada benim bloğumda da kozmotrend`in hediye çeki için çekiliş var :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım valla şimdiye kadar kulandıklarımda pek mucize yaratmadı, o yüzden beklentim sadece saçlarımı yumuşatsın kolay taranmasını sağlasın yeter :) ürünle ilgili yorumunu eklemen çok iyi oldu.

      Kozmotrend Kampanyasına katılacaklar; Özgenin üstte yer alan blog linkinden kampanyaya ışınlanabilirsiniz.

      öpüyorum Özgecim

      Sil
  2. Burda oriflame'da varmış süper. İnceliyorum şu anda siteyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet tatlım :) avonda var oriflamede çok iyi düşünmüşler bu markalarada yer vererek.

      Sil
  3. özellikle oriflame avon işine sevdindim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen bende çok sevindim canımın içi, avonla oriflame i temsilcilerden alabiliyoruz ama işte farklı markalarla birlikte bi kaç ürün alınca , ücretsiz kargosuyla almak baya keyifli, bu arada bazen bende giremiyorum kendi sayfama 3-5 kez sayfayı yenilediğim oluyor hihi :)

      Sil
  4. ben de bir ödülünüz var :)

    YanıtlaSil
  5. canım benim teşekkür ederim :) hemen yazısını hazırlıyorum

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: