Perşembe

Lilakutudan Essie Protein Base ve L'Occitane Alışverişim




Aslında siparişimi cumartesi günü öğleden sonra verdim pazar tatili ve 1 mayıs derken ürünlerim dün kargoya teslim edilmiş. Hem kargolanınca hemde kargo teslim edildikten sonra bir karışıklık yaşanmasın diye lilakutu sms ile bilgilendirme yapıyor bunu gerçekten sevdim.Aylık kutu alma dışında, bu benim lilakutudan ilk özel siparişim.

Bu ara oje bolluğu yaşamama rağmen protein base yokluğu çekiyordum. Kendime bir güzellik yapıp bu kez protein basemi essieden aldım. Kutu içerisinde satılıyor ve fiyatı;28,96 TL, 15 ml, fiyatı biraz fazla ama ojelerin olumsuz etkilerini azaltmak için ojenizin altına yada tek başına kullanabileceğiniz kaliteli bir marka.

Daha önce lilakutu aboneliğindeyken aralık lilakutu içerisinde L'occitane Bonne Mere Marsilya sabununu göndermişlerdi. Buradan bana gelen ; Lilakutu Aralık Kutusu TIK TIK inceleyebilirsiniz.Tabi her banyoda kese yaparken sabun kullandığım için kullandım ve bitirdim. Memnun kaldığım içinde Essie Protein base coat' ın yanına bunuda ekleyip siparişim verdim.L'Occitane Bonne Mere Marsilya sabunu 125 gram ve fiyatı 11 TL.

Sipariş esanasında alt kısımda hediye olarak ürün seçenekleri mevcut herhangi birini seçebiliyorsunuz, yani ürün siparişinde birde hediye veriyorlar. Ben pastel oje seçmiştim, ama lilakutu sanki bu duruma el atıp ''oo yeter ama! bir ton  ojen var, ben sana Max factor Masterpiece Max maskarayla bunun yarım boy kalemini göndereyim'' demiş :) ve seçtiğim hediye pastel oje yerine bu ürünleri göndermiş, aralık kutusunda da gelmişti maskarayla göz kalemi bana severek kullandığım için aslında ojeyi iyiki göndermemişler dedim. 

*Siparişim toplam; 39.96 TL tuttu ve yarım boy Max Factor Rimelim ile yarım boy göz kalemi hediye olarak geldi.Bu arada lilakutuda kargo ücretsiz :) Verilen hizmetten çok memnun kaldım aklınızda bir şey varsa göz atmak isterseniz veya lilakutu nedir bi bakiyim aaa orada neler var diyenler buradan buyrun ; www.lilakutu.com

4 yorum :

  1. lila kutu aboneliği mobil ödemeli yapılıyor peki alışveriş sadece kredi kartıyla mı bir bilgin var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. lilakutu aboneliği mobil ve paypal ile ama alışverişte kredi kartından başka seçenek yok canım :(

      Sil
  2. lila kutudan çok memnunum ben de, ileride alışveriş yapmayı da düşünebilirim, kargonun ücretsiz olması da çok güzel, güle güle kullanının ürünlerinizi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitanecimm çok teşekkür edeiyorum :) ilk kez yaptım bakalım, bundan sonrada aynı kaliteyle sürdürmeye devam ederler umarım, öpüyorumm

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: