Perşembe

Flormar Selection Ruj ve Supershine Lipglosslar


Yerli markalardan flormarın büyüyüşünü görmek gerçekten mutluluk verici, bu büyümenin altında tabi ki çeşit ve sunumda bir çok değişikliklerle fark yaratması da etkili. Ben gerek flormarın ojelerini, rujlarını ve lipglosslarını severek kullananlar arasındayım.

Üstte gördüğünüz ürün Flormar selection serisinden 04  numaralı hafif ışıltılı vişne rengine çalan bir bordo . Hep kırmızı ruj kullanmak istemişimdir ama beyaz tenli olmama rağmen bana gitmeyen tek renk açık tonlu kırmızılar, bende mecburen daha koyu bordoya yaklaşan rujları tercih ediyorum.

Bu rujuda hem rengi hemde yumuşacık ve sürümü kolay olması sebebiyle genellikle tam anlamıyla makyaj yaptığım zamanlarda tercih ediyorum.


Üstteki resimde rujun rengini dudaklarımda görebilirsiniz, kalem yada alt baz olarak başka bir ürün kullanmadım.


 Flormar Super Shine lip gloss serisine  hep ön yargıyla yaklaştığım için alıp almama konusunda tedirgindim, ama denedikten sonra yapış yapış olmadığını fark ettim.



Ürünün ışıltısı gerçekten harika, gündelik kullanımda sadece bu ürünü kullanıyorum.
Özel zamanlarda ise rujun üstündede çok hoş bir ışıltı oluşturuyor. 



Flormar Super Shine Lip Gloss - 104 No


Bu F lormar Super Shine  Lip gloss ise görüntü olarak mor ışıltıları olan bir lip gloss ama mor bir renk bırakmıyor dudaklarınızda.


Işıltısı ise pembeye çalan bir ışıltı, flormar kiosklarında denedikten sonra bu ürüne bir şans verin derim. Bu serinin lip glosslarının farklı bir tarafı da var, her birinin aroması farklı, hafif şekerli gibiler, mesela bu ürünün tadı ve kokusu  ahududu reçeli gibi.


Flormar Super Shine Lip Gloss-  112 No

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: