Cumartesi

Jessica Simpson Taste Kissable Fragrance


Ünlü Jessica Simpson'ın kendi adını taşıyan ve genel itibariyle vanilya ve Hindistan cevizi  kokularının baskın olduğu parfümden daha çok vücut kokusu niteliği taşıyan bir kaç ürünü var. Taste bunlardan biri ve bir kaç farklı çeşidi var. Çeşit olmasına rağmen kokular birbirine benziyor. 

Jessica Simpson'ın Taste serisinin farkı ise sıradan gözüken şişesinin üstünde yer alan o dudak kabartması. Uzaktan baktığınız anda seksi bir ürün olduğunu hemen anlıyorsunuz dudaklar sayesinde.



Bu ürünleri farklı kılan noktaların en önemlisi yenilebilen ürünler olması, tabi ağzımıza sıkmıyoruz :) Normal parfüm gibi kullanıyoruz. Evli çiftler üzerinde daha çok etkisini gösteren bir ürün bana göre. Çünkü vanilyayla birleşen şeker kokusunu size çok yakın olan biri hissedebilir. 

Koku buram buram kokmuyor bunu belirtmeliyim, vanilyalı kek kokusunu siz ve size sizin kadar yakın olanlar hissedebilir. 



Bu ürün Türkiye'de hiçbir mağazada  satılmıyor. Umarım ileride diğer ürünleriyle birlikte bu markada  ülkemizde yer alır.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: