Çarşamba

Goldslim 3 in 1 Ev Tipi Kavitasyon Aleti ile İncelme ve Sıkılaşma


Bu seti alalı baya oldu, uzun süre araştırdım önce sonra almaya karar verdim. Güzellik salonlarına ayıracak çok fazla vaktim olmuyor bir süredir. kış yaklaşıyorken genelimizin ortak sorunu olan kilo alma derdi malum benide germeye başladı bir ara :)

Ürünün tek özelliği tabi ki pasif olarak yağ yakmak değil;

*Sıkılaştırma
*Cilt güzelleştirme gibi özellikleri de varmış, bunlarda beni almaya iten nedenler arasındaydı.
*Ems pedlerini sadece incelme ve sıkılaşmada kullanırken, cihazın kafa kısmıyla, yüzümüze nemlendiricimizi sürdükten sonra  infrared modunda yüzümüzde de kullanabiliyoruz.



Üstte gördüğünüz gibi kutu içeriğinde  ems pedleri, adaptörü ve başlıklı olan ana kısım bulunuyor. 2 adet jelide yanında gönderiyorlar.
*Dikkat etmeniz gereken konu ems pedlerini takmadan önce krem, jel vs. uygulamıyorsunuz,aksi takdirde pedlerin yapışkanlığı gidiyor.
*Başlıklı olan kısmıyla uygulama yaparken jelinizi yada sıkılaştırıcı kreminizi uygulayabilirsiniz.
*Ve günde 30 dk dan fazla uygulamıyorsunuz. 30 dk yı aşmadıkça her gün kullanabilirsiniz. 15 dk ems ( incelme), 15 dk sıkılaştırma şeklinde uygulamam önerildi.

Alalı baya zaman oldu ama yaz oldukça hareketli geçtiği için düzenli olarak kullanmak için kendimi kışa sakladım. 9 gündür  her gün yarım saat olmak üzere düzenli bir şekilde kullandım işe yarayacak gibi gözüküyor.



Merak edenler için Goldslim Jel'in İçeriği;



Ürün elinize aldığında jel gibi değil,adeta su kıvamına geliyor, kokusu okaliptüs nane kokusu gibi ilginç.
Ürünü kullanmaya devam edeceğim, merak ettiğiniz şeyler olursa bana yazabilirsiniz, ciddi anlamda faydasını gördüğümde ise yeni bir post daha hazırlamayı düşünüyorum.

22 yorum :

  1. Merhaba ŞENNUR hanım bu cihaz dan şu an memnunmusunuz bahsettiğiniz jel pedler hiç bitmiyormu bittiğinde nasıl ve nereden tedarik ediliyor fiyatı ne kadardır jel ped lerin ne kadar dayanma süresi vardır AYDA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Aydın, cihaz günlük düzenli olarak kullandığımda işe yarıyor. Her gün kullanmak ve süresine ve diğer şartlara uygun olarak kullandığımda 2 haftada olumlu etkilerini gözlemledim. Jel pedler içerisinde toplam 2 takım yani 4 adet jel pedler var. 2 tane takılıyor zaten uygulama sırasında. Ben alalı uzun zaman oldu henüz ilk kullandığım ikili halen sorunsuz yapışıyor. Bu pedlerle elektrotitreşim vermeden önce yapıştıracağın bölgenin kuru ve nemsiz olması pedlerin ömrünü uzatıyor. Ben henüz yeni jel ped almadım ama tıbbi cihaz satışı yapan yerlerde bulunabilir umarım. Yeniden araştırıp hem ürünün ayrıntılarıyla ilgili hemde sorularına daha uzun ve anlaşılır cevap verebilmek adına bu ev tipi kavitasyon cihazıyla ilgili yeni bir yazı hazırlayacağım. Takipte kalıp okumanı tavsiye ederim. Sevgiler.

      Sil
  2. Petleri takinca cihaz uygulanacak mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goldslim 3 in 1 ev tipi kavitasyon cihazıyla ilgili detayli yeni bir yazı hazırlayıp yayınlamayı düşünüyorum. Takipte kalın. Sevgiler

      Sil
  3. Petleri takinca cihaz uygulanacakmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cihazın hem ana başlığı hem de pedleri farklı amaçlar için kullanılabiliyor.
      Goldslim 3 in 1 ev tipi kavitasyon cihazıyla ilgili detayli yeni bir yazı hazırlayıp yayınlamayı düşünüyorum. Takipte kalın. Sevgiler

      Sil
  4. Şennur hanım ulaşmayı denedim ama bir türlü ulaşamadım. Ürün hakkında bilgi paylaşımınız gariptir ki samimi geldi bir çok sitede yorum okudum ama inanın tatmin olmadım. Bu Ürünü nasıl temin edebilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Neslihan hanım, alalı 2 yıl belki de daha fazla zaman olmuştur. Ben gittigidiyordan almıştım. Şimdi nerelerde satışı vardır hiç bilmiyorum. Googledan güvenilir alışveriş sitelerine bakmanizi öneririm. Kullandigim sure icinde cihazdan memnun kaldim; halen ihtiyaç duydukça kullaniyorum. Elektrotla uygulama ilk 3-4 gün çok az acı hissettiriyor. Başlığıyla uygulamada ise sıfır acı.

      Sil
    2. Merhaba Neslihan hanım, alalı 2 yıl belki de daha fazla zaman olmuştur. Ben gittigidiyordan almıştım. Şimdi nerelerde satışı vardır hiç bilmiyorum. Googledan güvenilir alışveriş sitelerine bakmanizi öneririm. Kullandigim sure icinde cihazdan memnun kaldim; halen ihtiyaç duydukça kullaniyorum. Elektrotla uygulama ilk 3-4 gün çok az acı hissettiriyor. Başlığıyla uygulamada ise sıfır acı.

      Sil
    3. Göğüse uygulanır mı

      Sil
    4. Merabalar bu cihaz kaç wat olsa daha iyi olur bilgi verirmisiniz teşekkürler

      Sil
  5. Şennur hanım ulaşmayı denedim ama beceremedim sir. Bu Ürünü nasıl temin edebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an farklı isimlerle bazı alışveriş sitelerinden temin edilebiliyor.

      Sil
  6. Merhaba ben de cihazı almayı düşünüyorum. Yazınız çok açıklayıci olmus. GittiGidiyor.com da 189 lira siz de oradan almışsıniz. Aldığınızda da mı fiyatı böyleydi? Ve gözlemlediğimiz sonuçları paylasirsaniz sevinirim. Hoşçakalın 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Goldslim 3 in 1 ev tipi kavitasyon cihazıyla ilgili detayli yeni bir yazı hazırlayıp yayınlamayı düşünüyorum. Takipte kalın. Sevgiler

      Sil
  7. Pedler yuze takilabilir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece cihazın ana başlık kısmını yüzde gençleştirme ve güzelleştirme amaçlı kullanabilirsiniz. Pedleri ise sadece bazı bölgelerinde kullanın. Goldslim 3 in 1 ev tipi kavitasyon cihazıyla ilgili detayli yeni bir yazı hazırlayıp yayınlamayı düşünüyorum. Takipte kalın. Sevgiler

      Sil
  8. Merhabalar cihaz hakkında biraz detaylı bilgi alabilir miyim çok kararsızım bu alet mi yoksa tripollar stop mu diye. Etkisi nasıl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tripollar Stop'u hiç denemedim. O yüzden kıyaslama yapamıyorum. Goldslim 3 in 1 ev tipi kavitasyon cihazıyla ilgili detayli yeni bir yazı hazırlayıp yayınlamayı düşünüyorum. Takipte kalın. Sevgiler

      Sil
  9. Merhaba göğüse uygulanır mı sıkılaştırmak ve küçültmek için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göğüs kısmıyla ilgili sıkılaştırma egzersizi yapmanizi tavsiye ederim. Cihazın göğüs kisminda kullanilabilecegi ya da kullanilamayacagi ile ilgili herhangi bir bilgiye rastlamadığım için önermiyorum.

      Sil
  10. Meraba bu cihaz kaç watlık olursa daha iyi olur bilgi verirmisiniz teşekkürler

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: