Pazartesi

Bioderma Sensibio AR Kızarıklıklarla Savaş


Genel olarak cildim için dermo kozmetik ve organik içerikli ürünleri tercih ediyorum. Biodermada bir dermo kozmetik olunca ilgimin nereden geldiği anlaşılıyordur :) Bioderma'nın ise Sensibio H2O sunu uzun süredir merak ediyordum her eczane alışverişinde  al beni demesine rağmen Bioderma 'nın Kızarıklıklara karşı olan Sensibio AR 'ı deneme fırsatıyla Biodermayla tanışmış oldum.


 Çok portatif bir ürün, alt kısmında uygulama süngeri de mevcut.


Fondöten gibi duruyor oradan bakınca ama değil. Kremsi ve yumuşak bir dokusu var, ince yapılı. Böyle olmasına rağmen kızarıklıkları ve lekeleri kapatmada çok başarılı.

Ürünün artılar:

*Kızarıklıkları ve lekeleri kapatmada çok çok başarılı buldum. Benim cildim kuru ve kuruluktan kaynaklanan hassasiyet oluyor dönem dönem böyle zamanlarda da kızarıklıklar oluşuyor.

*Güneş koruması var, SPF 30,UVA 16 - böylece güneş nedeniyle yeni lekelerin oluşmasını da önlüyor.
*Fondöten gibi cildi kurutmuyor. Ben Dior'un su bazlı olan Nude serisinden bir fondötenini kullanıyorum, o bile kurutuyor. 
* Az gibi görünüyor ama kıvamı çok farklı o yüzden öyle hemen azalma olmuyor.

1 aydan fazla süredir kullanıyorum, olumsuz tek bir özelliğini görmedim. Severek kullandığım ve bitirmeyi başarırsam yenisini mutlaka alacağım bir ürün oldu kendileri.


Bu arada ürünün 2 renk seçeneği var Açık Renk -Altın Renk Benim kullandığım açık renk. Altın renginde minik bir testerı var, dalgınlığıma gelmiş oysa onunda swatchlarınısizinle paylaşacaktım. O da görüldüğü gibi pek koyu değil, sarı alt tonlu, açık tona oranla 2 ton koyu.



7 yorum :

  1. Bu ürünü ben de eczacımın önerisi üzerine aldım. Memnunum. Zaten Tüm cilt ürünlerim Bioderma. Bu ürün de demirbaşlarım arasına girdi :)

    http://www.kontesce.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım, benimde demirbaşım oldu artık :)

      Sil
  2. Sivilce yapıyor mu peki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1 ayı geçti kullanmaya başlayalı sivilce yapmadı, benim cildim kuru ama içerisinde yeşil çay ekstresi varmış yağlı ciltlerde de sivilce yapmaz kanaatindeyim.

      Sil
  3. Adsız11:18

    Böyle ürünler yağsız olan cildimi bile yağlandırıyor benim ama içerik olarak düşününce sen bi de böyle olumlu yazınca merak etmedim değil:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlaka dene derim tatlım, bende almadan önce bu tür şeylere karşı ön yargılıydım, ilk bakışta fondöten gibi geldi,kullanınca öyle olmadığını anladım. Çok ince bir dokusu var fondöten gibi değil ama kapatıcılığı şaşırtıcı.

      Sil
  4. Fiyatını ve nerede satıldığını s

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: