Perşembe

Kiehl's Aromatic Blends ve Powerful-Strength Line Reducing Concentrate


Daha önce sizlerle Serum olarak Kiehl's Midnight Recovery i kullandığımı ve çok memnun kaldığımı yazmıştım. Okumayanlar buradan Midnight Recovery yazımı okuyabilir TIK TIK

Hatta o yazımda c vitamini içeren  Kiehl’s Powerful-Strength Line Reducing Concentrate yi de merak ettiğimi yazmıştım. Kiehl's sağ olsun bu merakımı gidermek ve 4 farklı koku ailesine sahip olan Aromatic Blends serisinden Orange Flower& Lycheenin minik testerını da göndermiş.

Bende fikir edinmeniz açısından sizlerle ürünler hakkında ki yorumlarımı paylaşmak istedim.Öncelikle Kiehl's Aromatic Blends Orange Flower& Lychee  Mistten başlayalım:

**İçerisinde sadece iki not var açılışı yapan ve burnunuzda keskin kokusunu hissettiğiniz portakal çiçeği kokusu çok kısa sürüyor. Liçi yani kral meyvesini daha önce baskın kokan mistlerden çok iyi bildiğim için tende kalıcılığını uzatan ve daha uzun süren bir nota olarak ikinci notasını oluşturuyor.

**Mist olduğu için çok kalıcılık beklemeyenler, benim gibi banyo sonrası mist kullanmayı sevenler için alınabilecek fresh ve güzel bir kokusu var. Diğer kokularını da merak ediyorum özellikle Vanilya ve Cedarwood içeren Aromatic Blends Misti.



 Kiehl’s Powerful-Strength Line Reducing Concentrate ise 5 ml ebatın da bir tester ama 2 damlası tüm yüze yettiği için 10 güne yakın gitti. İpek gibi yumuşak, yağ formunda ama sürüldüğünde yağlı bir his oluşturmayan portakal kokulu akışkan bir ürün.

** 10 güne yakın süreçte kuru cildime iyi geldiğini söylemeliyim. Cildimizin nem dışında vitamin ve minarellere de ihtiyacı var. Vitaminlerden en önemlileri de E ve C vitamini. Yüzümüzün elastikiyetini korumada ve erken kırışmanın önüne geçmede vitamin içeren serumlara 25 yaş ve sonrasında başlamak gerekiyor.Ki bende 25te başladım yaklaşık 2 yıldır serum, nemlendirici ve göz çevresi kremimi eksik etmiyorum.

**Cildi tonlandırıp lekeleri açmada da etkili bir ürün olduğu söyleniyor. %10.5 oranında C vitaminin soyucu etkisiyle muhtemelen ölü deriyi atmayı kolaylaştırıyor.

**Kiehl's Midnight Recovery den vazgeçmem zor ama o bitince hem Midnight Recovery hemde bu ürünün tam boyunu edinmeyi düşünüyorum. 


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: