Cuma

Oze Kahve' den Bir Fincan Dolusu Mutluluk Almaz mıydınız?



Ozekahve ile henüz tanışmayanlar için marka hakkında öncelikle şunu belirtmeliyim;

Ozekahve her çeşit aromatik kahve, sıcak çikolata, sahlep,çeşitli çaylar, bol seçenekli şuruplar, soslar, frappelerin yanında içeceklerinizide hazırlamanız için ekipman ve makineleri gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir marka. Ozekahve 2006 yılından beri çeşitli ürünleriyle hizmet vermesinin yanında bir internet satış sitesine de sahip. Yani herkesin severek tükettiği bir çok içeceği site üzerinden satın alma olanağı da var. 
***Kargolama konusunda sorunsuz ve jet hızıyla ürünleri teslim ettiğiklerinide belirtmeden geçemeyeceğim. Buradan Ozekahveye ve ekibine teşekkürlerimi gönderiyorum.




Ozekahvenin kahvelerde ve farklı uygulamalarda kullanabileceğiniz şuruplarıda hem çeşit açısından bol hemde lezzet olarak muhteşemler. Ozakahvenin şuruplarını yakından incelemek için linki:




Ozekahvenin Filtre kahvesinde de aromalı çeşit çok fazla,hangisini alacağınızı şaşırabilirsiniz. 






Filtre kahve nasıl yapılır sorusunun cevabı da kutunun arka kısmında ve oldukça açıklayıcı.



Bitki çaylarında da çok farklı aromalar var, elma tarçın kış akşamlarında ne de güzel gider değil mi?


İçerisinde birbirinden farklı tatlar içeren tropikal meyvelerden oluşan bu bitki çayının içerisinde neler var merak edenler için:




French press ise pratik bir ürün, zahmetsizce filtre kahvenizi yudumlamanız için Ozekahvede mevcut olan ekipmanlar arasında :



Cappucino ve diğer kahvelerinizi keyifle yudumlamanız için kahve fincanları  :



Bu da benim Ozekahve ile filtre kahve keyfim =)  Günün yorgunluğuna nasılda iyi geldi. Siteden güvenle alışveriş yapıp günün yorgunluğunu bir fincan dolusu mutlulukla atmak isteyenler sizi şuradan aliyim:








Son kare benim size ikramım, bir fincan dolusu mutluluğumdan almaz mıydınız? =)



6 yorum :

  1. Adsız22:44

    oo supersın ya tşklEr bu ince bilgiler için canım cekdı dıyemeyeceğim ama ÇünKü Şuan şekersiz saDe kaHve içmekteyimm afiyet ossun ozaman biZe ve şuan kahve içmekte olanlAra...:)

    YanıtlaSil
  2. Bende bugün öze kahvenin filtre kahvesini içtim. Kesinlikle online alışverişini tavsiye ederim. Bana mobile kargo gelmesine rağmen gayet hızlıydı. Sahleplerini de beğendim. Cappucinosunu yakın zamanda almayı düşünüyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende aromalı yeşil çaylarıyla sahleplerine göz diktim =) afiyetle sağlıkla iç canımm.

      Sil
  3. ilk defa duydum değişik ürünleri var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende kısa bir süre önce tanıştım, gerçek meyve parçaları içeren bitki çayları da var Minecim =)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: