Cuma

Yves Rocher So Elixir Parfüm Yorumum

makeuparfumeojelerim0111_zpsa18fddfb

Yves Rocher 'ın So Elixir i aynı tasarıma sahip 2 farklı kokudan oluşuyor. Biri sarı renkte olan şişesi diğeride purple yani mor şişeli olan benim kullandığım parfümü. Purple'  bana ulaşmadan önce İzmir Kipa Yves Rocher mağazasında  defalarca deneyip kokudaki güzelliğe hayran kaldığımı belirtmeliyim.

Çiçeksi kokuları çok sevmeyen biri olarak Purple ın açılış notasında bulunan ve sıktığınız anda burnunuza çarpan kokusu sümbülteber, ilginçtir ki çiçek açılışlı bir kokuyu bana sevdiren parfümlerden biri So Elixir Purple oldu.Diğer notaları vetiver ve paçuli.

Base notes olarak adlandırılan temel notalarına geçtiğinde tende durdukça güzelleşen bir koku, edp olduğu içinde oldukça kalıcı benim notuma göre 8/10 seviyesinde iddialı bir kalıcılığı var, hem çiçek hemde odunsu notaları sayesinde açık ve koyu tenlerin her ikisiyle de uyumlu.Koku olarak hem masum hemde frapan bir koku yani iddialı ruh hali geçişine sahip severek kullandığım bir koku.

Yılbaşı sebebiyle şu ara bu üründe %25 indirim var ve fiyatı 99 TL den 74. 25 TL ye düşmüş, Yves Rocher mağazasına uzak olanlar için internet sitesinde de satışı mevcut. İlgilenenlere duyurulur, linki:

1 yorum :

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: