Salı

Evoria 'dan Kirpik Serumu ♥ Saç Serumu ve Parfüm Alışverişim

makeuparfumeblog002_zps199a5b00

28 Aralıkta aldığım ve hafta sonu yılbaşı tatili derken ayın 9 unda elime geçen bir Evoria.com Alışverişi. Tatiller nedeniyle geciken paketimi sorunsuz ulaştıran ve özellikle ilgilenen Müge Hanıma buradan sevgilerimi gönderiyorum.

makeuparfumeblog005_zps7432629d

Physicians Formula Kirpik serumunda uzun zamandır gözüm vardı almakla almamak arasında kaldığım için şimdi alma fırsatı yakaladım.Fiyat olarak evoria uygun geldi.

makeuparfumeblog008_zps480b7583

50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz olunca birini şu an yarıladığım Down Under serumuda aldım. 

makeuparfumeblog018_zps16784567

Physicians Formula Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner+ Serumu kullanmaya başladım, ben şeffaf olan kirpik serumuda olmasına rağmen siyah olanını tercih ettim, eyeliner olarakda kullanmak için.Ürünün fiyatı 45 TL bir süre kullanıp ürün hakkındaki yorumlarımı ilerleyen zamanlarda sizinle paylaşacağım.

makeuparfumeblog016_zps8f001a45

Down Under's Natural Onarıcı Saç Bakım Serumunun ise saçlarımı banyo sonrası kolay açtığı için kullanıyorum önceki şişeyi yarıladım bu da stok için alındı. Kuru ve zor açılan incelmiş uçlara sahip kolay kırılan saçlarınız varsa bu ürünü sadece saç uçlarınızda kullanın. evoria fiyatı 19 TL

makeuparfumeblog014_zps4f7a1ed1

Parfüm ise 50 TL ve üzeri alışverişlerde kupon kullanmadan, BKM Express ile ödeme yaptığım için hediye olarak geldi  64 TL ile hem kirpik hem saç serumu üstüne birde Parfüm hediye+ kargo bedava olunca evoria'dan alışveriş yapmamak hata olurdu =) Parfüm ve Kirpik Serumuna gelecek yazılarımda yer vereceğim.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: