Cuma

Google Reader Kapanacağı için Beni Artık Bloglovin'den Takip Edeceksiniz :(

Bilmeyenler ve bu haberi okumayanlar için yazıyorum, bir çok bloğu okuduğumuz ve izlememizi kolaylaştıran google reader 1 Temmuzda kapanıyormuş. İzlediğimiz, bizi izleyen bir çok bloğu, yazdıklarını artık izleyiciler kısmı olmayacağı için takip edemeyeceğiz ):

Bu yüzden ben şimdiden, sevdiğim blogları bloglovinden bulup ekliyorum, benide herkes gibi 1 Temmuzdan sonra takip edemez ve yazılarımı kolaylıkla okuyamayacak hale geleceksiniz bu yüzden bloglovin hesabımı sağ sütunda yer alan +bloglovin 'e tıklayarak yada bu alttaki linke tıklayıp açılan sayfadan follow'a basabilirsiniz. Bloğumun bloglovin takip linki:

http://www.bloglovin.com/blog/3156013/makeuparfume


2 yorum :

  1. Neden kapanıyormuş?
    Uğraşacak başka şey mi kalmamış?
    Off sinir oldum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. muhtemelen rağbet görmemesinden kapatılıyor, sayfasınada girince zaten 1 temmuzda kapatılacağını yazan kutucuk çıkıyor, kapanıyor ama hangi fonksiyonlar gidecek Google friend connect ve yazıları okuduğumuz kısımda gidecek mi bir belirsizlik var. Yeni ve mantıklı bir açıklamayı google yapana kadar tam emin olamayacağız canım.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: