Salı

Kerastase Elixir Ultime Oleo -Complexe Saç Bakım Ürünleri


GÜZELLİK YAĞI İÇEREN SAÇ BANYOSU VE MASKE
Kérastase 24 karat lüksünü yaşatmak için
efsanevi yağların yeni serisini sunuyor.


Kérastase’ın yıldız ürünü haline gelen Elixir Ultime, kuaförlerin vazgeçilmezi aynı zamanda birçok ünlünün ve dünya çapındaki birçok kadının güzellik ikonu haline gelmiştir.

Güzellik yağları içeren üstün Kérastase Saç Bakımı
Bugün, Kérastase’ın efsanevi yağı Elixir Ultime, güzellik yağları içeren saç banyosunu ve eşsiz saç maskesini ve sunmaktan gurur duyar. Tüm saç tipleri için uygun olan bu yeni bakım serisi saça altın ışıltısı kazandırır, saçı besler ve korur.


Huile Netto Elixir K 31ma copie


GÜZELLİK YAĞI İÇEREN SAÇ BANYOSU

Değerli yağların yoğun bileşiminden oluşan saç banyosu, saçları ağırlaştırmadan derin, nazik bir bakım sunar. Özel formülü ile saç derinlemesine beslenir. Eşsiz bir parlaklık ve ışıltı kazanır. Muhteşem parfümü eşsiz bir ritüel sunar.
Silikon ve paraben içermez.
250 ml-65TL*


Masque

GÜZELLİK YAĞI İÇEREN SAÇ MASKESİ
Haftalık olarak uygulanan yoğun bakım için değerli yağların birleşiminden oluşur. Normal saçlar için yoğun besleyici özelliği sayesinde saçlar canlılık kazanır. Kremsi yapısı ve büyüleyici parfümü saça ipeksi dokunuş ve muhteşem bir koku kazandırır.
200 ml- 115TL*

*Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı



Değerli Yağlar Kérastase ile dönüşüyor...

Altın değerli bir bileşimdir, saflığının derecesi değerini arttırır. Bu değerli bileşimin en saf hali 24 Karat değerindedir. Altının değerli doğasından esinlenen Kérastase, saçlar için 24 Karat Bakımını sunar:

4 değerli yağın bileşiminden oluşan eşsiz formül,

·         Prekaksi yağı: Ana vatanı Amazon bölgesi olan prekaksi yağı anti-oksidan faydasıyla bilinir. Saçı besler ve parlatır. 
·         Argan yağı: Dünyadaki en nadide yağlardan biridir. Yenileyici ve onarıcı özelliği sayesinde çok değerlidir. Saçın parlak ve yumuşak kalmasına yardımcı olur

·         Mısır yağı: Vitamin A, E ve Omega 6 bakımından zengindir ve Orta-Amerika’da yetişen mısır tohumunun özünden elde edilir. Saçı besler, parlaklık, yumuşaklık ve koruma sağlar.

·         Kamelya yağı: Anavatanı Orta ve Doğu Asya olan kamelya, yağların en hoş kokulusu ve en lüks olanıdır. Mükemmel bir parlaklık ve esneklik sağlayarak saçın pürüzsüzleşmesine yardımcı olur.

Yeni 24 Karat Salon Ritüeli

Kérastase, kendini şımartmak isteyen kadınlara yeni 24 Karat Salon Ritüeliyle, Elixir Ultime’in büyüleyici dünyasını 24 Karat lüksünde yaşatıyor.  Sadece Kérastase Danışman Kuaförleri’nde uygulanan bu salon ritüeli, saçı güzelleştiren ve besleyen 3 değerli Elixir Ultime saç bakımının karışımıyla uygulanıyor.
24 Karat Ritüeli, Elixir Ultime Saç Banyosu’nun iki defa uygulanmasıyla başlar. Daha sonra saç tipine uygun Elixir Ultime Yağ, bir kase içinde Elixir Ultime Saç Maskesi ile karıştırılır.
Bu yoğun bileşim, spatula ile tutam tutam ayrılmış saçlara uygulanır ve nazikçe masaj yapılarak durulanır. Ritüel saç ihtiyacına yönelik olan Elixir Ultime Yağ ile sona erer. (Elixir Ultime Grand Crus  Koleksiyonu’ndan, tüm saç tipleri, boyalı saçlar, yıpranmış saçlar ya da normal ve hassas saçlar için)
24 Karat Salon Ritüeli, zengin bakım sağlayarak, saçlara ipeksi dokunuş ve altın ışıltısı kazandırır.

MART 2013’ten itibaren Yeni Elixir Ultime Saç Banyosu ve Saç Maskesi
Kérastase Danışman Kuaförleri’nde…

***Basın bültenidir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: