Cumartesi

Vichy Neovadiol Gf Menapoz Dönemi İçin Nemlendirici

 photo a1716380-c189-4a0a-b619-12caff8c6a22_zpsc7287781.jpg

Geçen yıldan beri annemin kullanmaya başladığı ve zaman zaman kullanmayı bıraktığı Vichy Neovadiol Gf menapoz dönemindeki bayanlar için üretilmiş yüz için nemlendirici bir krem. 

***Etkileri konusunda tabi ki menapozu önlemiyor, zaten menapozu önleme yada etkilerini azaltma gibi bir vaadide yok. Sadece bu dönemde kullanılabilecek bir krem olduğunu düşünüyorum. Malum geçiş dönemi olduğu için aşırı terleme ve nem kaybı nedeniyle cilde o dönem ayrı bir özen göstermek gerekiyor.

***İnce yapılı beyaz bir nemlendirici, annemin cildi benim gibi kuru değil, onun cildi biraz daha nemli ama yağlı değil, kremin yapısıda yağlı değil o yüzden yağlı ciltlerde bu kremi kullanabilir. 

***Genellikle sabahları uyguluyor. Kullandığı süre içerisinde verdiği nemi annem beğendi.  Şu an fiyatını net hatırlamıyorum ama vichy satan eczanelerde ve internet üzerinden vichy ürünleri satışı yapan eczanelerden temin edebilirsiniz.


1 yorum :

  1. Çok teşekkürler, annem için bende düşünebilirim rahatlıkla:)

    Takipleşmek dileğiyle bende beklerim:)

    www.alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: