Salı

Helix-D Göz Çevresi Serumu ve Kullanıcı Yorumum

 photo 0bf9a58e-3c53-4805-b9d8-2c899e114fe5_zpse7655cf2.jpg

Helix - D Ageless Eye Serum Yaklaşık 2 aydır düzenli olarak sabah ve akşam göz çevreme uyguladığım bir ürün. Yeterince kullandım, etkilerini gözlemleme ve sizlerle de paylaşma zamanım geldi.

Ürün Açıklamaları ve Belirtilen Kullanım Alanları:

Uluslararası araştırma laboratuarlarında çalışan çok sayıdaki bilim adamının yer aldığı bir ekip tarafından geliştirilen Helix-D, yüksek teknolojiyle üretilen ve cilt bakımının geleceğini günümüze taşıyan yeni nesil bir anti-aging çözümüdür.

• Göz çevresindeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların
• Kaz ayaklarının
• Koyu halkaların
• Gözaltı torbalarının
• Göz çevresindeki şişliklerin görünümünü azaltır.

Helix-D'nin İçerdiği 6 Güçlü Peptid :


*Heksapeptid-8 (Argireline), *Palmitoyl pentapeptid-4 (Matriksil), *Tripeptid 3, *Oligopeptid,  *Tetrapeptid 7, *Tetrapeptid 5

Kullanıcı Yorumum :


*Jel kıvamlı içerisinde mavili sarılı bir sarmalı olan Helix-D göz serumu göz çevresi tarafından hızlı emiliyor. Jel kıvamlı olmasına rağmen yapışkanlık hissi yok bu yüzden sabahları makyaj altına da rahatlıkla uyygulayabiliyorum.
*Sarmal olan kısım metal yada plastik bir dizayn değil, ürünün içeriğini oluşturuyor.Pompasıyla sıktıkça o  sarmallı kısımda çıkıyor. 
*Kullandığım süre içinde göz çevremdeki gerginliği aldı, nemlendirme etkisi yüksek. Ayrıca sürdükten sonra kadife gibi bir his bırakıyor.Makyaj altına uygulandığında, göz çevresine uygulanan kapatıcıların çizgilere dolmasını önlüyor.
*Şimdiye kadar bir çok göz çevresi bakım ürünü kullandım, göz çevrem kuru olduğu için çoğu ürün göz çevreme geçici bir rahatlama hissi verdiler. Bu ürünün etkisi göz çevremde daha uzun sürdü. İnce çizgi başlangıcı olanlara yada oluşma eğiliminde olan kuru ciltlere bu göz çevresi bakım serumunu önerebiliri.

Ürün 15 ml - göz çevresine uygulanacağı için aşağıda gördüğünüz miktar her iki göz çevresi için de yeterli.
Tüketici Fiyatı 152 TL - ama indirimli olarak nereden alabiliriz derseniz buradan buyrun :

Helix-D Göz Serumu TIK TIK

 photo 5471ff9e-25fa-46ff-9231-376dbe2fdd47_zps03e00aa7.jpg

4 yorum :

  1. Bunu çok duyuyorum benya artık elimdeki bitince ilk işim bunu almak olacak yoksa bende denemezsem çatlarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nimocum gönül rahatlığıyla öneririm, yağsız jel kıvamlı olduğu için göz altı bezesi oluşturmuyor ve ciddi anlamda göz çevresinin gerginliğini alıyor :* öpüyorumm

      Sil
  2. 2 aydir kullaniyorum hic bir ise yaramadi!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bu yazıyı yazalı tam 1.5 ay olmuş, kullanmaya başlayalıda 2 ayı geçti içerisinde çok az miktar kaldı, kırışık vs amacıyla aldıysan oluşan kırışıklıkların çözümü yok Bükecim, sadece yeni oluşacakları engellemede etkili göz çevresi kremleri. Benim kullanmadaki amacımda önlem almanın yanında yağ bezesi oluşturmayacak, göz çevremdeki gerginliği alacak jel kıvamlı bir ürün olmasıydı. Açıkçası benim bu ihtiyaçlarımı karşıladı. Sevgiler.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: