Pazartesi

Victoria's Secret Wild Scarlet Parfüm ve Koku Yorumum

 photo e1064d43-d7c3-44f5-95d6-d10daa2dd4ac_zps3f116a3d.jpg

Victoria' s Secret'in sayısız body mistini kullandım daha önce, body mistleri yaz için ideal 250 ml boyutlarıyla çok uzun süre kullanılabilecek güzel ürünlerden oluşuyor. Her body mistinin de aynı kokuya sahip Edt'leri de mevcut. Size bahsedeceğim 30 ml şişelerdeki bu  Edt'leri ,body mistlerine oranla daha kalıcı ve yanınızda taşımak için daha ideal boyutlarda.

Evet resimde gördüğünüz Victoria's Secret Wild Scarlet 'in içeriğine gelirsek:

*Elma *Zambak *Musk 

Kokunun ilk notası meyve, ortası çiçek ve kalıcı hale getirende musk. Her notadan biraz barındırmasına rağmen kokudaki asıl hakimiyeti sağlayan elma ve zambak kokusu. Fresh ve yaz aylarında ağır kokuları sevmeyenler, özellikle meyveli kokuları tercih edenler için çok güzel bir koku.

Üretim Yeri USA ve fiyatı :9.5 $


 photo 1dc90602-046e-40cb-8678-d74fc4e82b4d_zpsae7ed460.jpg

5 yorum :

  1. Senin kokular üzerine yazdığın postları çok seviyorum bebeğim ^_^ Victoria body mistler epey meshur hic denemedim ama merak etmiyor değilim : )Armani code bayan hakkında fikrin ne merak ettim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm :) çok teşekkür ederim, sen sevdiysen o zaman kokular hakkında yazılarım devam edecek, VS'nin body mistlerinden berry kiss 'i çok severim, uzun süre yaz aylarında kullandım. Armani Code yoğun olduğu kadar karmaşık bir koku, içerik açısından kış kokusu olarak daha iyi gider, kalıcılığı oldukça yüksek o yüzden 2 fıstan sonrası biraz bunaltıyor.

      Sil
    2. Denicem vitoria mistleri mutlaka öyleyse ^_^ Armani code hastasıyım ben yoğun kokuları sevmesemde bu aralar yine alasım var :)

      Sil
    3. aklında kalacağına al gitsin bitanem :) Kokular hafızada hep iz bırakıyor, bende de oluyor bu durum sık sık, daha önce kullandığım kokulara geri dönüş yaptığım çok oldu.

      Sil
  2. sağol bebeğim :) bahar ve yaz aylarında bodymistler çok iyi oluyor evet. Bende yavaş yavaş mistlere geçmişken yaziyim dedim.
    öpüyorumm :*

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: