Pazartesi

2 Bakım 1 Kitap :Morfose Thermal Guard Şampuan ve Keratin Fusion Saç Kremi


Adnan Akat bünyesindeki Morfose saç bakım ürünlerini bir süredir kullanıyorum. Saç spreyini özellikle başarılı buldum, saçlarımı şekillendirip dalgalı hale getirdiğimde tüm gün formunu koruyor. Bunlara ek olarak numunelerini kullandığım iki ürünü ; Morfose Thermal Guard Şampuan ve Keratin Fusion Saç Kremiydi...
Thermal Guard Şampuan'ın içeriğinde Argan yağıda mevcutmuş, vaadiyse;

* Isıya karşı koruma
*eş zamanlı onarım
*saçın nemini geri kazandırma
*sağlıklı görünen saçlar.

Yorumuma gelirsek;  çok sık fön çekmeyen düz saçlara sahip biri olarak ısıya karşı koruması konusunda fikrim yok. Ama nem verme konusunda iyi, saçlarımı dolgunlaştırdı ve yumuşattı. Tabi bu katkıyı sağlamasında saç kreminininde katkısı büyük. Saçlar açıcı, boya gibi işlemlerden geçince sadece şampuan saçları yumuşatmıyor.

Morfose Keratin Fusion Saç kremi ise Aloe Vera ve Hydralyze  Keratin içeriyormuş, vaadi;

*onarım *nemlendirme * parlaklık 

Her bir numune paketinde 20 ml mevcuttu, 3 kullanımda bitirdim. Saç diplerimde  yağlanma yada kepeklenme yapmadı.



Orhan Karaveli 'nin ''Kendi Heykelini Yapan Adam'' adlı kitabı Hürriyet Bumerang tarafından bir etkinlikte, nisan ayında hediye olarak gönderildi. Aslında üzerine aldığım nota göre 29 nisanda kitap bitti, fırsat yaratıp şimdi yazabiliyorum.
Kendi Heykelini Yapan Adam ; Asil bir Adamın, İlhan Selçuk 'un hayat hikayesini anlatıyor. Çocukluğundan gençlik dönemine, ailesine, evliliklerine....  En büyük yeri de, kendini bildi bileli hem düşünce olarak savunduğu hemde başyazarlığını yaptığı '' Cumhuriyet ''  kaplıyor. 
Aydınlık Türkiye için yeni pencereler açan, 2010 'da kaybettiğimiz İlhan Selçuk' u ve kendisinden sadece 3 ay önce hayata gözlerini yuman ağabeyi; Turhan Selçuk 'u rahmetle anıyorum.



4 yorum :

  1. kitap yorumladığını gördüm, hemen koştum geldim. Bu adamı çok severdim. Bu kitabı okumalı :))
    Bu arada şu fırça kutusu dıyına bayıldım da; erkek için oolan dıyların yok mu yaw :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldin Fatifcim :) evet okunması gereken bir kitap, sadece bir kişinin biyografisi şeklinde değil İlhan Selçuk' la birlikte aile bireylerine de geniş yer verilmiş,resimlere de bol bol yer verilince sıkılmadan okunabilen bir kitap olmuş. hihi valla düşünüyorum erkekler içinde :) Erkek parfümleriyle birlikte kullanışlı dıy projeleri geliştirme ve yazma sürecindeyim.

      Sil
    2. bekliyorum o vakit :))
      takipteyim :))

      Sil
  2. Kitabı görünce içim titredi,hüzünlendim bi..
    Rahmetle anıyorum bende..

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: