Perşembe

Essence Multi Action Waterproof Mascara ♥ Rimel


 Rimelsiz  asla dışarı çıkmam diyenler için hem uygun fiyatıyla hemde waterproof özelliğiyle Essence multi action maskara oldukça başarılı bir performansa sahip. En altta yer alan uygulama resminden duruşu hakkında memnuniyetim ve sonucuyla ilgili daha net fikir edinebilirsiniz...

Bu rimel neler vaad etmiş derseniz;
*waterproof ; su geçirmez bir maskara
*uzun görünüm, ekstra volüm ve kıvrıklık 


Vadettiği volümü  fazlasıyla veriyor. Waterproof olması  gün içerisinde suyla temas ettiğinde çıkmaması başarılı. Malum, normal bir rimeli bile göz makyajı temizleyici ürünlerle çıkarmak eziyetken; bioderma sensibio H20 ile bu rimeli de göz çevremi hırpalamadan kolaylıkla çıkarabildim.
Fırçası düz formlu öyle tombul  değil. Essence' nin ürünleri farklı farklı ülkelerde üretiliyor. Bu rimel Lüksemburg 'da üretilmiş. İçeriği 9 ml ve açıldıktan sonra kullanım süresi 6 ay. 


4 yorum :

  1. Gözler tam yemelik <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nazlımm ♥ bende senin gözlerine hayranım biliyorsun^^

      Sil
  2. gayet başarılı olmuş bu da :) bende essence den get big lashes volume curl olanını aldım bendekide gayet ıyı yanı fıyatına gore basarılı urunler bencede gule gule kullan canım;;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. big lashes ile bunun arasında kalmıştım bende, bu bitince onu alabilirim, teşekkür ederim bitanem :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: