Salı

Krauterhof Anti - Cellulite Gel *Selülit Karşıtı Bakım Jeli

  
Resmi olarak 2 yıldan fazla süredir Türkiye pazarında yer alan Alman markalarından Krauterhof' un bir sürü vücut bakım ürünleri var bunlardan biride her bayan gibi benimde ilgi alanıma giren Krauterhof Anti - Cellulite Gel'di. Şimdiye kadar kullandığım 3. kavanoz sadece kış aylarında kullanıyorum. Neden sadece kışın kullanıyorsun derseniz...



Thermo yani ısıtıcı etkili bir ürün, sürdüğünüz anda ısınma işlevi başlıyor. Kutu arkasındaki açıklamada 15- 30 dk sürdüğü belirtilmiş ama bende bu aşırı ısınma 30 dk dan fazla sürdü.

Ciltte herhangi bir kızarma vs sorunu olmuyor ama kemiklerinize kadar bir ısınma ve ateş etkisi yaratıyor.

Vaadi; vücudunuzu inceltmek ve deri altındaki yağ hücrelerini çözerek selülit görünümünü iyileştirmek.



Sadece kış aylarında dayanılabilecek bir ürün olduğu için ben her duş sonrası bu ısıtıcı etkisine katlanıp düzenli kullandım. Jel kıvamlı ve yapışkan değil, anında emiliyor.
Kokusu içerisinde de mevcut olan bilindik nane kokusu. Nane dışında selülit kremlerinde yoğun olarak kullanılan biberiye, panthenol, kafein ve carnitin içerdiğide belirtilmiş. Ebatı 250 ml ve açıldıktan sonra 12 ay içinde tüketilmesi gerekiyor.  Watsonsda ve Kipa Extralarda satılıyor.


24 yorum :

  1. eczanede de görmüştüm sanırım bunu,ama dönüp bakmadım ne diye,etkili mi peki,azaltıyor mu selülit görünümünü?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uyguladıktan sonra el masaj aletleriyle iyice yedirildiğinde ve düzenli kullanımda etkili bir ürün ama ısıtıcı etkisine dayanmak gerçekten büyük mesele :)

      Sil
    2. merhaba şen nur, kullandıtan sonra yıkamamak gerekir değil mi ?

      Sil
    3. Hayır yıkamıyoruz Meryem hanım, bi 30 dakika içinde ısıtıcı etkisi yavaş yavaş azalıyor.

      Sil
    4. Hayır yıkamıyoruz Meryem hanım, bi 30 dakika içinde ısıtıcı etkisi yavaş yavaş azalıyor.

      Sil
  2. merhabalar.. size bir kaç sorum olacaktı. krem işe yaradı mı? etkisini ne zaman hissediyorsunuz? bu kremi sürdükten sonra selülitli bölgeye herhangi birşey yapılması gerekiyor mu hareket falan? bir de fiyatı nedir? sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim :) şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kremler masaj aletiyle daha kısa sürede işe yarıyor, her anti selülit kremi gibi düzenli kullanmakta fayda var, deri altındaki yağ hücreleri krem ve masaj uygulanmadığında maalesef geri geliyor. Her gün olmasa bile haftada 2-3 kez duş sonrası masajla birlikte düzenli kullanıldığında sonuçtan memnun kalacağını düşünüyorum. En son, sonbahar bitiminde kipa extradan 25 tl gibi bir fiyata almıştım.

      Sil
    2. anladım peki çok teşekkürler..

      Sil
    3. Merhaba acaba kremi göbeke sürsek yağlar erirmi

      Sil
  3. Isıtıcı etkisi BenGay merhem kadar yakıcı boyutta değilse dayanabilirim sanırım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bengay'ı kullanmadım ama Krauterhof'un ısıtıcı etkisi kemiklerime kadar işledi, birde uyguladıktan sonra elleri hemen yıkamak gerekiyor :) yoksa mazallah dokunduğu yeri yakıyor.

      Sil
  4. rossmanda görmüştüm sanırım, dün akşamda karadayı yı izlerken reklamını gördüm yanlış hatırlamıyorsam. şimdi yazın karşıma çıktı=) deniycem bakalım merak ediyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa doğru diyorsun rossmandada var, isana ve nivea selülit kremlerinin bulunduğu rafta hatta. Evet bir dizinin sponsoru olarak çıkıyor ama hangisi bende net hatırlamıyorum. deneyeceksen Isıtıcı etkisi karşısında sabır diliyorum :) neyse ki 30-40 dk sürüyor buna da şükür diyelim.

      Sil
  5. Denemek istediğim bir üründü hatta gratis indiriminden alsam mı dedim şimdi ısıtma etkisini okuduktan sonra iyki almamışım dedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet Zuhalcim feci bir ısınma oluyor :)

      Sil
  6. tek çözüm var selülit için; spor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu konuda sonuna kadar sana katılıyorum canım, ama sporla birlikte masaj ve anti selülit ürünleri kullanıldığında görüntünün düzelme süresi dahada kısalıyor. Malum kış aylarında biraz tembelleşip baharda spora sarıyoruz yazın bikinilerimizin içinde kendimizi iyi hissetmek için :)

      Sil
  7. hiç girmediğim bir alan selülit o nedenle hiç görmedim heralde bunu ama kullanmayı düşünebilirim neden? şöyle ki benim bacaklar yaz kış ısınmaz buzzzz :) ısınırım beee kullanayım mı? vardır selülitimizde selülitsiz kadın mı olur :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerim ben seni ya :))) evet itiraf ediyorum bende kışın çok üşüdüğüm için en çok ısıtmasını sevdim.

      Sil
    2. Merhaba yazılarınızı okudum bende aldım ama bunu kullandıktan sonra ne zaman yıkıyoruz ve hergün mu kullanılıyor bunun cevabını alamadım 😊

      Sil
    3. Ben bu ürünü bugün aldım ama her gün mü kullanılıyor vede ne zaman sonra yıkıyoruz bunu merak ediyorum bilgi verirseniz sevinirim.

      Sil
    4. Merhaba yazılarınızı okudum bende aldım ama bunu kullandıktan sonra ne zaman yıkıyoruz ve hergün mu kullanılıyor bunun cevabını alamadım 😊

      Sil
  8. Bende o kadar yanma olmadı kızlar abartılacak kadar da ısınmıyor.

    YanıtlaSil
  9. Adsız13:46

    Yanma kısmı dayanılmaz degil, lazerli epilasyon ya da agda daha acı verici kıyaslamak gerekirse:)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: