Cuma

Yaz Ayı’na Kusursuz Bir Giriş


Yaz’a kusursuz bir giriş yapmak ilk önce beslenme alışkanlıklarımızı değiştirmek ve  cilt bakım önerilerini dikkate almaktan geçiyor...
Yaz sezonu öncesi ve süresi boyunca porsiyonlarımızı mümkün olduğu kadar küçük tutmalı, bol su tüketmeli ve gün içersinde egzersiz yapmalıyız. Tüm bunları dikkate aldıktan sonra ise uzmanların özellikle vurguladığı güneşin UV ışınlarına karşı cildimizi korumalıyız. Güneş kremleri sahip olduğu içerik nedeni ile kimi zaman her cilt tipine iyi gelmeyebiliyor. Güneş kremlerini vücudunuza kullanıp, cildinize ise UV koruyucu katkılı günlük bakım ürünlerini tercih edebilirsiniz. . 
Hemen hemen her türlü markanın UV katkılı günlük krem ürünleri bulunmakta.  
indirimhediyeceki/mağaza/evoria
’da ise bu tür ürünleri ve daha bir çok kişisel bakım ürünlerini ekstra indirimlerle satın alabilirsiniz.  

 Cilt bakımınız için dikkat etmeniz gereken diğer bir husus ise cildinizi temiz tutmanız yönünde. Cildinizi her gün yıkamanız, temizleme sütü ile temizlemeniz ve haftada 2 kere peeling yapmanız gerekiyor. Çünkü düzenli olarak temizlenmeyen bir cilt beraberinde genişlemiş gözenekler, siyah noktaları ve sivilcilenmeleri getiriyor.  Buda yaza kusursuz bir giriş yapma isteğinize gölge düşürecektir.  
Cilt temizliği için gerekli olan her türlü ; temizleme sütü, maske, peeling, tonik, gözenek yok edici ürünler ve daha fazlası indirimhediyeceki/magaza/misspera
’nda satışa sunulduğunu da belirtmek istiyorum.   Üstelik 20 tl ve üzeri alışverişlere ekstra %15 indirimlerle !!!
 Kısacası yaza kusursuz bir giriş için çözümler sadece bir “tık” ötemizde, ekstra indirimlerle bizleri bekliyor.
Bu konuk makale indirimhediyeceki.com ’a aittir.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: