Salı

Fresh'n Soft Yaşlanma Karşıtı Makyaj Temizleme & İntim Hijyen Mendilleri


Yanlış hatırlamıyorsam anneler günü haftasındaydı, Hürriyet kadınlar günü etkinliği vardı. O etkinlikten benim payıma düşenlerde Fresh'n Soft Makeup Remover Wipe Anti-aging effect ( Yaşlanma karşıtı makyaj çıkarıcı mendiller) ve İntim ( Bayanlar için genital bölge hijyeni için mendiller).Her ikisinide geldiğinden beri kullanıyorum. Yorumuma geçersek öncelikle....

Fresh'n Soft Makyaj temizleme mendilleri;
*Alkolsüz, parabensiz olduğu,calendula ekstresi içerdiği , ph seviyesinin 5.5 olduğu ve ciltle uyum gösterdiği belirtilmiş. 
*Mendiller oldukça ince ve yumuşak. temizleme konusunda sadece cilt makyajı çıkarmada oldukça güzeller ama mendil oldukları için rimel vs çıkarmada sorun oluyor. Göz makyajında ayrıca sıvı formlu bir temizleyiciye ihtiyaç duydum.
*Yaşlanma karşıtı olduğu belirtilmiş, içerik açısından ve mendillerin cildi fazla hırpalamamasından dolayı etkili olabilir . Ben bu etkiyi gözlemlemek için uzun süre düzenli kullanmam gerekiyor bu yüzden bu konuda bir yorum yapamıyorum.
Gratiste satılıyor, fiyatı : 7 TL Fresh'n Soft İntim Genital Bölge Hijyen Mendilleri;
* İçeriğinde camomile ekstresi olduğu, hassas, alkolsüz, ph seviyesinin dengelendiği ve yüzde yüz pamuktan üretildiği belirtilmiş. 
* Kısa seyahatlerde, çantada rahat taşınabilecek, sıvı formlu olanlara oranla dökülme vb gibi sorunları yok. İçerisinde 20 adet mendil var. Hafta sonu Rossmannda da bu mendilleri gördüm, Rossmannda: 6.95 TL, Gratiste 7.75 TL gibi bir fiyatı vardı. Mendil ve sayı olarak bakıldığında fiyat bence biraz fazla. 

4 yorum :

  1. En sevdiğim özelliği kokusu çocukluğumdan beri Fresh'n Soft ıslak mendillerin kokusuna bayılırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Islak mendillerini bende çok seviyorum :)

      Sil
  2. Ben de makyaj temizleme ve ıslak mendil ürünlerinde Fresh’n Soft’a rakip tanımam. :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de makyaj temizleme ve ıslak mendil ürünlerinde Fresh’n Soft’a rakip tanımam. :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: