Cumartesi

Zayıf, Hassas ve Kırılgan Saçlar için Güçlendirici Bakım Önerisi: L'Oreal Matrix Biolage Advanced


L'Oreal  ailesinin saç bakım ürünleriyle dikkat çeken markası Matrix serisinden solda metal kapta yer alan, muhteşem meyve kokusuna sahip olan Matrix Vavoom Freezing saç spreyinden memnun kaldığımı, saçlarımı gerek örgüyle gerek ısı veren şekillendirici aletlerle şekillendirdiğimde,saçlarımın formunu gün boyu koruduğunu daha önceki yazımda anlatmıştım. Bugün yer vereceğim ürünü ise Zayıf, hassas ve kırılgan saçlar için güçlendirmeyi vadeden,  uygulama sonrası mucizeler yaratan, Bambu özlü Matrix Biolage Advanced Fiberstrong. Vadettiği tanım tam olarak benim saçlarıma uyuyor.Kuru ve ince olmasına rağmen gür saçlara sahibim diyebilirim. Yaz aylarında saçlarımın canlılığını ortaya çıkarmak için bir çok şey deniyorum. Sadece saç kremleriyle sınırlı değil, duş öncesi maskeler, duş sırasında, ve duştan çıktıktan sonra kuru saçlarımı nemlendirmek için oldukça büyük çaba sarf ediyorum....
Bu ürünü kullanmadan; yıllar önce kullanıp ,herkesinde bildiği bir markanın durulanmayan bakım kremini saç uçlarımda kullanmama rağmen; gün içerisinde saç derimi çok fazla yağlandırdığı için, duş sonrası kullanılan krem formlu ürünlere karşı ön yargım vardı. 


Matrix'in farkıysa yağlanma hissi yok, saçlarımda ağırlaşma yok, çok güzel bir kokusu var. Saçlarıma verdiği nem ve canlılık, her uygulama sonrasında oldukça fark edilir. 
Duş sonrası çok az bir miktar kullanıp durulama sorunu da olmadığı için, kurtarıcı bakım ürünlerim arasında.

Paraben içermediğini de özellikle belirtmişler. Nereden alabiliriz? L'Oreal Matrix ürünlerinin satışını yapan Kuaför salonlarından temin edebiliyoruz.




*Basın Ürünüdür.

8 yorum :

  1. Yağlanma hissi vermediğini duymam iyi oldu denicem ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçların çok kuruysa mutlaka öneririm Zuhalcim.

      Sil
    2. Benm saç uçlarım ve saç boylarım çok kuru.önerini dikkate alacağım canım :)

      Sil
    3. saçlarım aksine yağlı canım:/

      Sil
    4. Canım benimkilerin diplerine 1 aylık aralıklarla saç açıcı uyguladığım için uçlar çok kuruyor, 10 cm 'e yakın kestirmeme rağmen kuruluk bir nebze azaldı. Dönüşümlü olarak duş sonrası bakım ürünleriyle günü kurtarıyorum :) Bir süredir ekstadan kullandığım bir saç bakım ürünü var o da nem verme konusunda çok etkili. Gelecek yazılardan biri onunla ilgili olacak.Öptümmm :*

      Sil
    5. Yağlıysa su bazlı saç bakım ürünleri kullanmanı öneriyorum Zuhalcim, saç diplerim normal ama saçlarımın uç kısımları oldukça kuruydu, yağlı saçlar üzerinde matrix' in etkisi ne olur bilemiyorum.

      Sil
  2. Bunu kuaförüm önermişti çok başarılı olduğunu söylemişti sende de okuyunca fark ettim ki almak lazım, güle güle kullan şennurcum :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: