Cuma

Argan Cure: Argan Yağlı * Keratinli Şampuan & Anti - Aging Etkili Saç Maskesi


Bir süredir argan yağı içeren ürünlere ilgim arttı, bu artışın sebebi ise saçımda, yüzümde ve tırnaklarımda argan yağı içeren ürünlerin ciddi etkilerini gözlemlemem. 1 ayı geçti Argan Cure ürünlerini kullanmaya başlamamın üzerinden; ve sonuçları konusunda emin oldum. Kullanıcı yorumuma geçersem;
















Argan Cure Shampoo Moraccan Argan Oil ( AC Keratin ve Argan Yağı ( Oil ) içeren Şampuan ):

Argan Cure bakım ürünleri; Kuaförlerin tercihi Profesyonel bir seri ve nano teknolojiyle üretilmiş ürün grubundan oluşuyor.Şampuanın içerisinde E vitamini....
açısından en zengin yağlardan biri olan Argan Yağı mevcut.Buna ek olarak, yıpranmış ve kuru saçların kurtarılmasında etkili olan; Keratin amino acids ' de mevcut. Sodyum klorür içermediği için, saçı koruyup, ömrünü uzatır.

Kısaca vaadleri; Yıpranmaya karşı, dökülmeye karşı, ipek gibi yumuşaklık, saça keratin yükleme, Brezilya fönü öncesi ve sonrasında, kepeğe karşı etkili olarak bu şampuanın kullanılabileceği belirtilmiş.

Yorumuma geçersem; Altta yer alan maskesiyle birlikte kullandım. AC Şampuanı yarı saydam renkli, orta kıvamda ve oldukça hoş bir kokuya sahip. Köpürme ve temizlenme hissi oldukça yerinde.Şampuanın saç tipine göre 2 farklı çeşidi var.Ürünü incelemek için Tık Tık 

Argan Cure Masque ( Anti - Aging ) * Argan Cure Yaşlanma karşıtı Saç Maskesi:

Bende en büyük izi bırakan AC maske oldu, nohut kadar bir miktarla tüm saçıma bakım yaptığını ve tararken saçlarımın ellerimi arasından kaydığını hissettiğim nadide ürünler arasındaki yerini aldı. Üstelik duştan çıktıktan sonra ekstra bir bakım yağı, serumu kullanmadan o farklılığı hissettim.

Kullanım Şekli olarak; Şampuanlama ve durulanmadan sonra uygulanıp havlunuzu sarın. Isıyla 8 dk ısısız 12 dk bekleme süresi önerilmiş ve her saç maskesi gibi ; uygulama sonrasında saçınızı yıkıyorsunuz.
Ben ısısız ve 10 dk gibi bir süre bekletiyorum ama her defasında sonuç harikaydı.
Açıcı, fön, boyama gibi işlemler nedeniyle sizinde saç uçlarınızda aşırı kuruluk, açılmama ve yıpranma sorunu yoğunsa bu ikiliyi kullandıktan sonra muhteşem sonuçlarını ve etkilerini kendi  gözlerinizle göreceksiniz.
Argan Cure ürünlerini inceleyip, nereden satın alabilirsiniz öğrenmek için ; Buraya Tık Tık



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: