Pazartesi

Cosmetica' dan Kişisel Bakım ve Kozmetik Alışverişim


Cosmetica 'nın 10 yaş indirimlerinden faydalandım, 118 TL 'ye tüm ailenin ihtiyaçlarıyla birlikte kendi ihtiyaçlarımı da almış oldum. Nivea Q10 Reshaping Cream 9.90 mesela, 2,90 'a Adidas Hair & Body  duş jelleri,  8.90 'a Keranove Şampuan... 

Normalde Adidas'ın 2 adet aftershavei, ve Dove Şampuanda vardı aldıklarım arasında, stoklarında kalmamış telefonla aradılar onların yerine farklı ürün seçebileceğimi belirttiler,  Nivea Goodbye Cellulite Serum'u göndermelerini istedim. Cumartesi akşama doğru siparişimi verdim, anında kargolandı ve bugün öğlen vakti teslim edildi. Daha önce bir çok kez alışveriş yaptığım ve şimdiye kadar memnuniyetsizlik yaşamadığım ender sitelerden, kargo ise 50 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz bir çok karta peşin fiyatına 12 taksit seçeneği de olunca bu indirimi kaçırmak olmazdı. 
Bu koli dışında, hazır indirim varken siteden 2. siparişimi de verdim, muhtemelen yarın teslim edilir. Sitesinden online alışveriş yapacaklar süre bitmeden indirimden faydalansın, linki; Tık Tık

11 yorum :

  1. Thank´s for your tips!! Nice post!!

    Following now ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I would like to thank you for the actual comment :)

      Sil
  2. Gule gule kullanın tatlım :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullanın.. Ben daha gidemedim mağazaya oysa burnumun dibinde, yaz sıcakları bitirdi beni :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Ceydacım bende hem sıcaktan hemde yoğunluktan mağaza gezmeye şu ara fırsat yaratamıyorum, temel ihtiyaçlarımı online olarak almak daha kolayıma geldi, çok teşekkür ederim.

      Sil
  4. Güle güle kullan canım :))

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullanın cidden güzel indirim var cosmetica da :)

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan canım hepsini :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: