Cumartesi

Flormar 'ın Yeni Koleksiyonları: Glitter & Wet Look Nail Polish Collection * Swatches


Flormar 'ın son çıkardığı oje koleksiyonlarından Glitter ve Wet Look serisine instagram hesabımda yer vermiştim ama sayfa okuyucularına özel bir yazı hazırlamadan da geçmek istemedim. Her iki serinin renkleri de yaz aylarının enerjisini yansıtıyor. Özellikle, şu aralar Wet Look serisinden su yeşili rengi ve pembe favorilerim arasında. Ön gösterim şeklinde swatchlarına geçecek olursam; ....

Aşağıda siyah renkli glitter serisinden olan oje haricinde hepsinin uygulaması var. Asetona karşı aşırı duyarlı tırnak etlerimin olduğu ve ara ara kuruma sorunu yaşadığımız sanırım resimde bariz bir şekilde gözüküyor. Ki bu görüntüyü bende istemezdim, o yüzden kusuruma bakmayınız :)
İlk fotoda ; Flormar Wet Look Serisinden WL02 nolu Su yeşili + Glitter Serisinden GL03 nolu kırmızı efektli oje.
2. ve 3. Fotoda : Flormar Wet Look serisinden  WL06 Pembe & WL10 Lacivert ve efekt ojesi olarak Glitter serisinden GL08 uyguladım.
Fırçaları ve sürümleri gerçekten harika, herhangi bir prüz vb durumu yaşatmadan kolayca uygulanıyor. Glitter serisinin simli ojelerini ovalamadan çıkarmak ise; alimünyum folyo, aseton ve bir miktar pamukla çok daha kolay hale geliyor.
Resimlerde uygulaması yer almayan daha ince ışıltılara sahip olan Glitter koleksiyonundan GL10 Siyah ojeye ise farklı bir uygulamada ayrıca yer vereceğim.Şimdilik herkese hayırlı ramazanlar ve güzel günler diliyorum :)



8 yorum :

  1. Nil yeşili çok güzell bayıldım rengine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende rengine bayıldım Tuğcecim :)

      Sil
  2. Canım ne güzel kombinasyonlar yapmışsın öyle :))
    Ayrıca anlatacağım dediğin siyahı çok sevdim ben. Sende güzel günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seninkilerin güzelliği yanında benimkiler eh işte idare eder :) Siyahı henüz sürmedim, sen beğendiysen güzeldir. Teşekkürler bitanem, seninkilerde en güzel günlerde olsun :***

      Sil
  3. Bu ürünleri nerede bulabilirim acaba :)) çok cicili bicililer kesin denemem lazım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz. AVM lerdeki flormar kiosklarında ve flormarın kendi mağazalarında mevcut Sinemcim :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: