Çarşamba

Fondöten Karşılaştırması: Flormar 5 Farklı Renk *Suya Dayanıklı * Mat *İnce Yapılı


Bir süredir bekleyen yazılarımdan biri daha, bir süre önce alışveriş yaptığım bir siteden numune olarak gönderilmiş 5 farklı Flormar Fondöten testerının tonlarının nasıl durduğu ile ilgili fikir edinmek isteyenler için bu yazıyı paylaşmadan geçmek istemedim...
Flormar Aqua Stay - on (Fond De Teint)Fondöten : 2 farklı ton karşılaştırmasında 03 ton için oldukça çikolata kıvamında olmak lazım ki ben bronzlaştığım dönemlerde dahil olmak üzere hiç bu kıvama gelmedim :) 07 numara ile az bir miktar karıştırıp kullandığımda ten rengimle kolay bütünleşti. İşinde uzman makyözlerde ciltteki renk eşitsizliklerinde bu yöntemi sık kullanıyor. Spf 10 yani güneş koruması da içerisinde mevcut. Ayrıca bu serinin fondötenleri yaşlanma karşıtı, ve cilt rengini dengeleyici olarak nitelendirilmiş.

Flormar Mat Velvet Matifying Foundation : Yağlı ve karma ciltler için mat görünüm sağlayan yağsız V203 numaralı fondötense biraz daha akışkan bir fondöten bu yüzden kapatıcılık orta seviyede.

Flormar Sheer Make-up Fondöten: En çok tercih edilen ve çok yoğun olmamasına rağmen kapatıcılığı mat seriye göre yüksek olan gruptan  No:36  ve No:32 'nin ciltte duruşları oldukça hoş ve bütünleşme açısından sıkıntısız. Flormar mağazalarından, kiosklardan ve Gratis mağazalarından ürünleri inceleyebilirsiniz.


6 yorum :

  1. Flormar mat velvet en sevdiğim içlerinde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaz aylarında benim cildim kurudan biraz normale dönünce bir kaç kez bende kullandım, ciltte gerçekten çok hoş duruyor :)

      Sil
  2. Adsız22:00

    Flormar Sheer Make-up favorim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende kapatıcılığını ve canlılığını çok beğendim:)

      Sil
  3. merhaba;

    ben bisi sormak istiyorum tester ürünler satılıyormus ben nerden satın alabilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba Mervecim, tester ürün satın almadım hiç flormarda yada Türkiyede satılan markaların ürünlerinde, açıkçası satıldığını da duymadım.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: