Pazartesi

Koyu Kiraz Rengi Kalem Ruj : Maybelline Lip Express Berry Quick


Kolayca sürülüp, cesurca taşınabilmesi gereken zor renklerden biriyle karşınızdayım; Maybelline Lip Express Berry Quick. Aşırı koyu bir kiraz rengi, fazla kaçırıldığında beyaz tenlilerde oldukça çirkin bir ruja dönüşebiliyor. bir kaç nokta yapıp fırçayla dağıtıldığında harika bir ruj...

*Kalem formlu olmasına rağmen kıvamı çok yoğun ve kalıcılık da oldukça iyi. Çok daha uzun süre rujunun kalıcı olmasını isteyenlere önce dudak çevresine fondöten uygulayarak belirginleştirmelerini, dudaklara ince bir fırça yardımıyla pudra uyguladıktan sonra ruju sürmesini tavsiye ediyorum. En dayanıksız ruj bile uzun süre dudaklarda kalıyor.

*Hep en güzel şeyler buraya geç geliyor yada hiç gelmiyor. Nereden edinebilirsiniz? Türkiye 'de hiç rastlamadım Maybelline 'nin bu kalem rujlarına. USA üretimli 1.44 gram ve kozmetik yasağı nedeniyle yurt dışında yakınları olanlara bu serinin diğer kalem formlu rujlarını edinmelerini mutlaka öneririm. 

2 yorum :

  1. Bunun rengi ne kadar güzel ya neden yokmuş burda ama :( ben de beyazım ama koyu ruj hastasıyım özellikle de bu tonlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke olsa, hiç rastlamadım canım, Koyu rujlarını bir çoğu beyazlara yakışıyor örneğin mürdüm, koyu kırmızı gibi ama bu çok koyu olduğu için fazlası sırıtıyor :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: