Cuma

Renkler - Kokular - Tatlar : '' Camper Yeni Sezon * Kestane Şekeri * Sakızlı Türk Kahvesi


İnsanın bir düşüneni, bir seveni olmalı mutlaka... Zaman zaman onun sevdiği şeyleri düşünerek onu mutlu etmek için çabalayan biri... Evet, benimde aynı duyguları beslediğim ve aşkla sevdiğim adamın beni ne kadar iyi tanıdığının özeti bu resimdekiler...

AVM tarzı yerlere ve kalabalık ortamlara gelemesek de fırsat buldukça birlikte gezdiğimiz  yerlerden en sakini Agora 'daki Camper mağazası olunca, sonbahar için gözüme kestirdiğim Camper' ın yeni sezon ayakkabısını bana hediye olarak düşünmüş...Ayakkabılar hem kot,hem eşofman hemde taytla uyum sağlamasının yanında bence en rahat ayakkabı modellerinden biri Camper'ın Pelotas Ariel serisi. Camel' ın erkek modellerini andırsa da bu seri bayanlar içinde düşünülmüş ve oldukça şık bir havası var. Merak edenler için Resimdekinin tam model ismi: Camper Pelotas Ariel Krypton Kenia / Ariel Raiz.  Şu an Camper 'ın online alışveriş sayfasında diğer modelleride var incelemek için Tık Tık

Ayrıntılar ise ayrı incelikli :) Kahve Dünyasında oturup kahvemi yudumlarken onun yanında olduğum zamanlarım çok değerli. Mekan olaraksa, tercih ettiğim yerlerden hizmet ve kalite olarak en iyisi. Kahveyi ve yanında tatlı olarak birşeyler tüketen bir sevgili için Bursa 'nın en sevdiğim tatlarından biri olan Kardelen kestane şekerini ve Kahve Dünyası 'nın kendi adıyla satışa sunduğu Sakızlı Türk Kahvesini benim için seçmiş. 

En güzel kısmı maalesef resimde yok.. Bizi tasvir eden şirin karakterler ve güzel notlar eklenmiş her birinin yanına... Erkekler kadınları anlamamaktan yakınıp ; '' Kadınlar ne ister '' der. Kadınlar incelenmek, tanınmak sevdiği insan tarafından önemsenmek ister. Birlikte geçirilen kısa zamanlarda dahi, neyi sevip neyi sevmediğini anlamak için inceledikleri adamın ,baştan savma hediyeler yerine aynı özeni göstermesini ister. Lafı çok uzattım farkında olmadan, şimdilik benden bu kadar :)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: