Salı

Termal Su içeren Yüz Temizleme (Misel) Solüsyonları: Vichy Purete Thermal 3 in 1*La Roche Posay Micellar Solution


Bir bayramı daha güzel bir şekilde geçirmenin ardından, kullanıp memnun kaldığım yada kalmadığım ürünler ve karşılaştırmalarla karşınızdayım. Karşılaştırma için uzun yıllar kullandığım Vichy ile La Roche Posay ''Misel Solüsyonlar'' ı seçtim...

 Vichy Purete Thermale  3 in 1 ( Cleansing Micellar Solition ) : İlk tanışmamız 2006 yılına, daha yeni rimel vs kullandığım dönemlere rastlıyor. Vichy güneş krem seti alışverişlerimde, set içerisinde bu ürünü hediye olarak belirtirlerdi ki halende bu ürünü güneş bakım ve cilt bakım setleri içerisinde hediye olarak belirtiyorlar. Tekli halde de alabilmek mümkün lakin tekli alınca ebatı 100 ml olduğu için fiyatı biraz fazla. 
Kaç tane bitirdiğimi hatırlamadığım ve seyahatlerde 2 hafta beni idare eden iyi temizleyiciler arasında.
İçerisinde Termal Su barındırıyor. ''Termal su cilt temizliğinde ve bakımında ne işe yarar'' derseniz ? Kurumayı önlüyor cildin güzelliğini ortaya çıkarıyor. İçerisinde ki mevcut minerallerle cildin temizlik sonrası bakımını gerçekleştiriyor. 
Sadece termal su içeren Vichy Deodorant formlu ürünlerini de kullandım ; özellikle bu deo termal suyu; yüzdeki ince tüyleri cımbız yada iğneli epilasyon uygulaması öncesinde o bölgeye sıktığınızda kızarma ve hassasiyeti en aza indiriyor.

İçerik olarak Vichy Purete Thermale 3 in 1 ; alkol, sabun, boyar madde içermediği , cilt ph 'ına uygun, hipoalerjenik, ultra rahatlatıcı, arındırıcı olduğu. Rahatlatıcı özelliğini, içerisindeki ''Gül Fitofonelleri '' nden aldığı belirtilmiş..

Kullanıcı Yorumum : Makyaj temizlemede oldukça başarılı,2 yuvarlak makyaj pamuğuyla yüzdeki tüm makyajı temizliyor. Nemlendirici ve makyaj öncesi cilt temizliğinde de uzun yıllar kullandım. Tek sıkıntı ml olarak az olması ve tekli satıldığında fiyat olarak biraz fazla olması. 


La Roche Posay Physiological Micellar :

Erkek arkadaşımın kullandığı jel formlu ürünün yanında bulunanlardan biri daha, bu ürünle tanışmamız vichy kadar eskiye dayanmıyor, alışverişlerde denemem için verilen bir kaç misel solüsyondan biri. 
Takdirimi kazandığı noktalar; Vichy gibi thermal su içermesi, parabensiz olması, yazın normal kışın aşırı kuru olan hassas cildimi iyi yatıştırması.Makyaj temizlemede  hemen hemen vichy 'e yaklaşan bir performansı var. Ama ikisinden birini alacaksam; öncelikli tercihim Vichy Purete Thermale 3 in 1 olurdu.

4 yorum :

  1. La roche posay ın her ürünü mükemmel! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Mericim, jel temizleyicilerinin ve güneş kremlerinin bende yeri ayrı :)

      Sil
  2. la roche rosay olan bendede var. yeni aldım. bugun denedim. hadi hayırlısı beğeniekmiyim bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temizleyiciden sonra ve nemlendiriciden önce kullan tatlım :) ben severek kullanıyorum umarım sende beğenirsin.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: