Perşembe

Bayanlar Burada Toplanıyor: netmoda.com

Merhabalar sevgili takipçilerim. Bugün size yepyeni keşfimden bahsetmek istiyorum. O da netmoda.com! pek çok soruna çözüm olan harika bir site olmuş bence. Üstelik çok da eğlenceli. Sizler için biraz gezindim sitede ve anladığım kadarıyla da size anlatmaya çalışacağım bu yazımda. İnanın artık bugün ne giysem diye karar karar düşündüğüm günler geride kaldı. İstediğim tarz kombinlere bakıyorum ve dolabımda ona uygun ne varsa o şekilde kombinimi yapıp çıkıyorum. Çok güzel fikirler aldığımı söylemem lazım. Her gün değişen günün kombinleri  bölümünden de trendleri takip etmek hem zevkli hem de çok kolay. Şimdi size kısaca sitede keşfettiğim noktaları anlatmak istiyorum.

Kombin yap bölümü harika!
Sitenin en çok tıklanan sayfalarından biri tahminen kombin yap sayfasıdır. İnsanlar burada 2.000’İ aşkın markanın tüm ürünlerini görerek, beğendiği ürünlerle kombin yapabiliyor ve daha sonra da isterlerse satın alabiliyorlar. Türk ve yabancı, ister tasarım ister vintage ürünleri burada bulabilirsiniz.  Bu yaptığınız kombin hemen ana sayfaya düşüyor ve kullanıcılar kombininzi beğenebiliyor veya yorum yapabiliyorlar. Eğer kombininiz gün içinde en çok beğenilenler arasında yer alırsa da bir sonraki gün günün kombinleri sayfasına çıkıyorsunuz ve herkes moda zevkinizi görmüş oluyor! Ne kadar da gurur verici değil mi? Benim çok hoşuma gitti siz de mutlaka denemelisiniz!
İnternet alışverişine merhaba!
Artık öyle avmlerde gezip de eve yorgun argın dönmek yok. İnternet alışverişi her şeyi kolaylaştırıyor artık. Mağaza bölümü gerçekten çok hoşuma gitti. Pek çok markanın tüm ürünlerini burada bulabilirsiniz. Dilediğiniz kategori renk hatta desenden kıyafeti arama motoruna yazmanız yeterli. Daha sonrasında aramanıza uygun kıyafetlerden birini seçiyorsunuz ve site hemen beğendiğiniz ürünü alabileceğiniz siteye yönlendiriyor sizi. Böylelikle de evinizin rahatlığında alışverişinizi yapmış oluyorsunuz. Bence fikir harika bir denemek lazım :)
Kız kıza sohbet!
Bütün bu stil ilhamı yetmediyse de tavsiye et bölümünden istediğiniz moda konusunda bir tavsiye alabiliyorsunuz. Mesela bir kına gecesine davetlisiniz, elbisenizi aldınız ama nasıl kombin yapmanız gerekitği konusunda biraz kafanız karışık. Hemen soru soruyorsunuz ve sitedeki kullanıcılar birkaç dakika içinde size cevap veriyorlar. İki kolye arasında karar veremiyorsanız onu bile sorabiliyorsunuz bence çok harika bir sistem olmuş. Gerçekten çok yardımsever tüm kızlar, çok hoşuma gitti J
Biraz da yarışalım!
Son olarak da yarışma bölümü dikkatimi çekti. Bu aralar Forever New yarışması varmış. En beğenilen kombine Forever New’den tam 150 TL hediye çeki veriyorlarmış. Bence hiç de fena bir para değil. Özellikle de Forever New’deki kıyafetlerin ve takıların ne kadar mükemmel olduğunu düşünürsek gerçekten çok kullanışlı olurdu o para benim için. Bence şansımızı bir denemek lazım.

Şimdilik bu kadar kızlar. Ben siteyi biraz daha araştırayım ve bir şeyler buldukça da yazmaya devam edeceğim. Hoşça kalın.

2 yorum :

  1. Cok guzel ve eğlenceli bir siteymiş. Sayenizde ben de üye oldum. Cok ama cok teşekkürler, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim Fulyacım :) kocaman sevgiler.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: