Pazartesi

Cyrene Aloe Vera Yüz Bakım Toniği Kullanıcı Yorumum ve Ayrıntılar


Uzunca bir süredir hem benim hemde erkek arkadaşımın nemlendirici öncesi kullandığımız Cyrene Aloe Vera yüz bakım toniği 'nde bugün sıra. Söz konusu tonik olunca bazı markalarda ya alkol var ya bolca paraben. Cyrene Biocosmetiques 'in etil alkol, paraben, esans, boyar madde içermeyen toniğini kullandığım süre içerisinde etkilerini sizlerle paylaşmak istiyorum...... 

Yuvarlak 2 pamuk yardımıyla, genel olarak gece yatmadan cilt bakım öncesi kuru cildimi Aloe vera yüz bakım toniği ile sildiğimde ne bir gerginlik ne bir kuruma olmadı, alkol içermemesi kuru ciltler için oldukça önemli çünkü cildin daha da kuruması demek kırışıklıkları da göze almak demek oluyor.

Bazen nemlendirici uygulamadan uyuduğum oldu o zamanda bile sabah kuruluk hissiyle güne başlamadım. 

Aloe vera iyi bir yatıştırıcı olduğu için sivilceli ve yağlı ciltlerde de oldukça etkili. Bu yüzden yağlı bir cilde sahip olan erkek arkadaşım kokusuna ve verdiği arındırma hissinden memnun kaldı. Şu an sitesinde indirimli olarak satışta, Cyrene ürünlerini ayrıntılı olarak incelemek isteyenler için tık : Cyrene Aloe Vera  birde Lilakutu 'da satışı mevcut .

2 yorum :

  1. Cyrene ürünlerini bu ara bloglarda o kadar çok gördüm ki iyice merağım arttı. Hele ki sen beğendiysen elimdekiler bitince tercihim Cyrene olacak canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzelliğim evet bu ara çok sık bloglarda yerini alanlar arasında Cyrene markası temiz içerikli ve cildi yormayan ürünleri var, mutlaka denemelisin :) öpüyorum kocaman.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: