Perşembe

Kozmela 'dan Real Techniques Fırça Seti Alışverişim



Geçtiğimiz ay cloud10beauty'den verdiğim Real Techniques core set ve tekli fırça siparişlerim benim seyahat planlarım yüzünden teslim edilemeden geri gitmişti. Açıkçası üzülmedim dersem yalan olur, sorunsuz para iadesi gerçekleştirdiler ama tekrar sipariş vermeyi göze alamadım.........

Kozmela 'da Real Techniques  fırçalarının satışına başladığını görünce dayanamadım. Biri Real Techniques Travel Essential Brush set ve starter set olmak üzere siparişlerimi 21 'inde cumartesi günü verdim. Siparişlerimin dün teslim edildiğini ve hemen kargolanacağını belirttiler. Yaşanan bir iki günlük gecikme için paketimin içine birbirinden güzel hediyeler eklemişler :) Travel Essential 'setimin ambalajının dışında kırılma olmuş muhtemelen nakliyattan, ama fırçalarda ve fırça çantasında bir sorun yok.

RT 'nin fırçalarından memnun kalan çok, kullanıcı yorumuma gelecek günlerde yer vereceğim.Hangi fırça hangi işlev için kullanılıyor bilgi edinmek için Kozmela' da ürün sayfasındaki açıklamaları okumanızı öneririm :



Hediyelerim arasında bir koku görmek muhteşem :) Rebul 'un edt tarzı ürünlerinin kokuları oldukça güzeldir. Daha önce bir kaç tanesini denemiştim, benim için kış demek kalıcılığı yüksek temel notalar demek, en sevdiğim notalardan  ikisini içeren Rebul amber&vanilla 'yı seçmişler.
Vichy thermal su ve 3 in 1 'daha önce kullandım. Minik testerlarım ise John Friede Luxirious Volume Shampoo, Babe göz bakımı için seyahat boyu jel, Babe extra mild shampoo testerı, bioderma güneş kremi, rebul koku testerları, daha önce kullandığım La Roche Posay'ın minik 2 adet Hydreane BB Kremi, Neutrogena 'nın son temizleyici ürünlerinden Visibly ClearPink Grapefruit Facial Wash

Kısaca özetlersem alışverişimden fazlasıyla memnun kaldım. Gecikme nedeniyle alışverişime eşdeğerde hediye ve tester göndermeleri ise büyük bir incelik. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

6 yorum :

  1. Canım benim güle güle kullan fırçalarını. Gelirse iki fırçada ben almak istiyorum bu markadan. Hediyelerinde ayrıca güzel.hepsini güle güle kullan. Güzelliğine güzellik kat :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim canım benim, teklileri de getirirlerse bende bir stippling ve allık fırçası alacağım :)

    YanıtlaSil
  3. ben de starter seti aldım dün geldi elime güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sende güle güle kullan canım benim :) teşekkür ederim.

      Sil
  4. Bende dun rt fircalarinin siparisni verdim kozmelaya ama merak ettigim kac gun icinde elinize vardilar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitenin indirim oranı, alışveriş yapan kişi sayısı ve stok durumuna göre teslimat 2-3 günü bulabiliyor. 3 günü hiç aşmadı benim siparişlerimde.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: