Pazartesi

Watsons ' dan Kişisel Bakım Alışverişim ve Detaylar


Hafta sonu foruma ve optimuma gidip watsonsa uğramamak olmazdı :) kozmetik bölümünde özellikle bourjois, deborah standlarında çok vakit geçirmeme rağmen kısıtlı zaman nedeniyle kişisel bakımda kullandığım ve merak ettiğim bazı ürünlerden yana tercihimi kullandım.......


Çantaya atmalık bu superdrug İnvigorating wet tissues mendiller gerçekten harika. Lemongrass scented yazan kokulu mendiller bitmek üzereydi ama maalesef uğradığım iki watsonsda da yoktu bende farklı kokular içeren (sakura, rose, jasmine, grapefruit scented ) olanlardan yana tercihimi kullandım. Her birinde 3 paket olan 10 lu mendillerin adet fiyatı : 2.99 tl 'ydi.

Palmolive Budy Butter Vanilya Aşkı ve Çikolata tutkusu banyo ve duş jelleri merakımı tetikleyenler arasındaydı. Normalde en sık tükettiğim palmolive aroma therapy anti - stress den sonra çok iyi geldiler. Vanilya aromalı olanı denedim bile, koyu kıvamlı ve oldukça yoğun bir vanilya kokusu banyoyu sarıyor. Sanırım Strawberry olanını da alacağım :) Adet fiyatı 8.99 TL 2. sinde %50 indirim var. 


Sensodyne kullanıcısıyım uzun bir süredir. Arm Hammer Advance White ' ın biri hassas dişler diğeride normal olan beyazlatıcı diş macununu aldım.  Adedi 15 küsürdü. İkincide yine %50 indirimle 23 TL falan tuttu.


Ergenliğimin kurtarıcı sabun markası Dove :) Sivilce sorunu yaşamamak için ergenlik evresinde her sabah okula gitmeden dove ile yüzümü yıkardım. Halen Dove alışkanlığımı devam ettiriyorum. Çeşitte gittikçe artıyor, bir süre önce çıkan Shea Butter sabunu vanilya ve shea yağı içeriyor bu yüzden nemlendirmesi ve kokusu harika. Tanesi 1.99 TL 'ydi.

4 yorum :

  1. Dove nedense bende sivilce yapmıştı ama ben klasik olanlarından kullanmıştım belki de bu daha iyidir :) Body Butterları çok çok çok merak ediyorum ve bir an önce almak istiyorum :) Sevgiler, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende klasik olanlardan kullandım Yasemincim :) o dönem tek çeşit mavi beyaz ambalajlı klasik dove vardı. O zamandan beri düzenli kullanıyorum, güzel temizleyip nemlendiriyor. Ciltten cilde fark ediyor olabilir. Vanilyalıyı mutlaka denemelisin, muhteşem kokuyor :) sevgiler, ayrıca değerli yorumun için çok teşekkürler.

      Sil
  2. diş macunu hakkında bir ara köşeye yorum sıkıştırırsan çok sevinirim şu an bende sensodyn kullanıyorum ama yeniliklere açığım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa sürede ikisini de deneyip senin için ayrıntılı bir yazı hazırlarım tatlım :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: