Cuma

Lilakutu * Ekim Kutusu * ve İçinden Çıkanlar


 Uzun zamandır bildiğim ve zaman zamanda satın aldığım deneme ürünlerinden oluşan lilakutu bu ay da yeni ve farklı ürünleri denemeyi sevenler için güzel bir kutu oluşturmuş. Bilmeyenler için artık lilakutu belirli gün ve saatte alışveriş için açılıyor ve sayısı tükendiğinde de satın alamıyoruz.19 TL 'ye bence güzel ürünlerle ve kargo ücretsiz olarak bu işi en iyi yapan Lilakutu. Bu defa kaçırmadım ve ekim ayı lilakutusunu bende tükenmeden edindim. Yorumlarım geçmeden lilakutu 'da ki değişik ve farklı markaları incelemek isteyenler için; Buradan TıkTık

Dün akşam üzeri yurtiçi kargo tarafından teslim edilen lilakutumun içinden çıkanlar beni memnun etti ama içerisinde sonbahara yakışan bordo bir oje, ruj yada coral tonlu bir adet allık görseydim sanırım çok daha mutlu olurdum.

İçerisinden çıkanlara geçecek olursak ;

Silky Foot (Shui Tu ) * Ayak derisi soyucu maske : Bir çift çorap şeklinde paketlenmiş ve tabi soyma işlevi gören etken madde de çorapların içerisinde ve ürünü ayaklarımıza giyip 1 saat bekletip ılık suyla duruluyormuşuz. Annem için uzun zamandır böyle bir ürün istiyordum, muhtemelen kendimde kullandıktan sonra bu üründen anneme satın alacağım, netten görselleri incelerseniz işe yarayan bir ürün gibi gözüküyor. Kullandıktan sonra yorumumu ayrıca sizlerle paylaşacağım. Üretim yeri Almanya. Tam boy. 
NYX Doll Eye Mascara : Makyaj grubuna giren bir ürün görmek güzel. İlerleyen günlerde uygulamasını ve yorumumu sayfamdan okuyabileceksiniz.Tam boy. 
Beemy Honey Yüz Temizleme Jeli: %98 doğal içeriğe sahip bir ürün olduğu belirtilmiş.Arı sütü, bal, buğday proteinleri içerdiği ve SLES / SLS, petrokimyasal madde, paraben, parafin, slikon içermediği belirtilmiş. İtalyada üretilmiş ve gönderilen seyahat boyu. 
Cyrene Lavender Mint Shampoo & Paraben Free Conditioner : Sülfatsız, parabensiz şampuan ve saç kremiyle ilgili Cyrene ürünlerine çarşamba günü sayfamda yer vermiştim, kullanıp fikir edindikten sonra ayrıca yorumlarımı sizlerle paylaşacağım.
Nuhi Paris EDT : Erkek parfümü, dün akşam kalıcılığını ve kokuyu test ettim. Edt olmasına rağmen sıcak bölgelerde kalıcılığı yüksek, klasik tarzda ve tam anlamıyla spor olmayan erkekler için şahane bir koku. Baharatlı ama ağır değil seksi bir koku :) Almanlar fransızlardan kıskanıp kokuya el atmışlar, Almanya üretimli.Kutudan çıkan tester.
Pastel Rock Chic EDT: Daha önce defalarca denediğim bir koku, bol meyveli ve içerisinde çiçek ve hafif baharat bulunduran bana daha önce kokladığım ama ismini şu anda hatırlamadığım bir kokuyu anımsattı. Tester.


4 yorum :

  1. Erkek arkadaşım parfümün kokusuna bayıldı. Ben de çok beğendim. Çekici ve hoş bir koku;) Güle güle kullan canım paketini:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Zuhalim, koku çekmeyecek gibi değil, hem güzel hem kalıcı :) sende güle güle kullan paketini, öpüyorum :*

      Sil
  2. Ayak maskesini çok merak ettim zira benim ayaklarıma bişe kar etmiyor :D Güle güle kullan canımmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok merak ediyorum umarım işe yarar, dener denemez etkilerini yazacağım Mervecim :) çook teşekkür ederim, öpüyorum kocaman :*

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: