Pazartesi

Atalier Rebul My Spa Yeni Cilt Bakım Serisi ve Diğer Ürünleri * Paraben Free Bodycare *


 Modern yüzüyle ve yepyeni ürünleriyle göz kamaştıran, geçmişten günümüze ulaşmayı başaran bir marka da bugün sıra. Atelier Rebul 'un bol çeşit içeren ürünleriyle ilgili ayrıntılı bilgiyi sona sakladım ki resimde gördüğünüz ürünlerden sadece bir tanesi. Myspa cilt ve vücut bakım serisi ; lavanta, mandalina, yeşil çay, badem sütü,incir, mine çiçeği & zencefil, gül kokularından oluşuyor.
En can alıcı kısmı her bir kokunun: el kremi, vücut kremi, vücut losyonu, duş jeli, likit sabunu * normal sabunu, *masaj yağı var. Herkesin koku tarzına hitap edebilecek bol ürün çeşidi mevcut. Bu seriden alışveriş  listemde;  mandalina ve badem sütü öncelikli :) .........................


5 gündür duştan sonra resimlerde gördüğünüz Atelier Rebul Green Tea Body Cream    ( Yeşil çaylı vücut kremi ) kullanıyorum. Beni bu kadar memnun edeceğini düşünmemiştim. Vücut kreminin kokusu ağır değil, rahatlatıcı bir kokusu var, yağlı bir his oluşturmadan çok iyi nemlendiriyor. Kuru bir cildim olduğu için yağlandırmadan nemlendirmesine bayıldım.
*Bu arada Atelier Rebul ürünlerinde paraben kullanmayarak gönlümü bir kez daha fethetti.
En güzel haber ise herkesin daha rahat ulaşması ve alışveriş yapabilmesi için sitesi faaliyete geçiyor.
***Alışverişe açıldığında ürünleri daha iyi incelemeniz ve satın almanız için buradan sitesine gidebilirsiniz: Online alışveriş TıkTık

 Bol ürün çeşidi ve modern ambalaj tasarımıyla göz dolduran Atelier Rebul 'la bir çok yerde karşılaşacaksınız. Ne gibi yenilikler var derseniz; 

Atelier Rebul Edp For Men   ( Erkek Parfümleri ) : Vetiver Parfüm koleksiyonunda; Bir adet erkek parfümü, duş jeli, after shave ( traş sonrası balsam ) vee bir farklılık yapılarak erkeklerin kalbini fetheden bir araba parfümü de düşünülmüş. Bunun dışında Black Pepper EDP, Bergamot & Patchouli Edp ( Sevgilime almayı planladığım kokulardan biri, kendisi güzel notalara sahip :) ve Wood EDP isminde toplamda 4 farklı erkek parfümü mevcut.
Rebul Eau De Colagne ( Kolanya ) grubunda; Lavanta, mine çiçeği & zencefil, incir, erguvan, yeşil çay, mandalina, yasemin, buz, amber, gül kokularıyla cam şişede ve ahşap kapaklarıyla göz dolduruyor.
Reed Diffuser ( Oda Parfümleri ) : Lavanta, yeşil çay, mandalin, incir, yasemin, amber, mine çiçeği & zencefil kokuları var, tahta çubukları ve bol çeşitli kokularıyla evimizde mis gibi olacak.
 Scented Candles ( Kokulu Mumlar ) ; Sitesinden ilk siparişimde alınacaklar grubunda :) Lavanta, mandalin, yasemin ve amber gibi farklı koku seçenekleri var.

Home Perfume ( Ev parfümleri ) : Yİne cam uzun yuvarlak şişe ve ahşap kapaklı rengarenk bir grup. Lavanta, İncir, yeşil çay, mandalina kokularından oluşuyor.
Atalier Rebul Luxury Soaps ( Lüks Sabunlar ) : Yasemin, mandalina, lavanta olarak 3 farklı seçeneği var, ilerleyen günlerde bu sabunlarında koku seçenekleri artar diye düşünüyorum.

2 yorum :

  1. Harika bir haber bu..Katranlı şampuanı, lavanta kolanyası çok severek kullandığım ürünler..Online satış sitesi umarım yakında açılır..

    YanıtlaSil
  2. Bende kolonyalarina bayiliyorum ozellikle mandalinali olana :) katranli sampuan aklimda bulunsun. Umarim bir an once acilir. Sevgiler.

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: