Salı

Maybelline Super Stay 14hr Lipstick * 430 * Stay with me coral * & Swatch


Ruju sürer sürmez adeta yiyen biri olarak, 14 saat 24 saat kalıcı rujları görünce dayanamıyorum :) Maybelline Super Stay 14hr Lipsticklerle ilgili geçtiğimiz günlerde farklı bir rengi de paylaşmıştım sizinle. Onun ismi Neverending pink, ayrıntılı yazısını ve uygulanmış halini görmek isterseniz ; Maybelline Never Ending Swatch Tıktık  
Gelelim resimde gördüğünüz Maybelline Super Stay serisinin 14 saat kalıcılık vadeden 430 numaralı Stay with me coral isimli rujuna ve benim yorumlarıma.................

Bu serinin rujları uzun süre kalıcılık için oldukça mat yapıda, sürümü biraz zor ama altına bir lipbalmla harikalar yaratılabiliyor.

Kapağını çıkarınca, o mat görüntüye ve rengine hayran kaldım. İlk sürdüğümde lipbalm kullanmadığım için hoş durmamıştı. Sonra sonra sevmeye başladım.
En uzun süre dudakta kalan rujlarımın arasında kendileri:)

Ambalajın dışında ne renk görüyorsanız içinde ki ruj da aynı ton. Bu yüzden ambalaja aldanıp farklı bir renkle karşılaşma sorunu da yok.

Evet :) işte '' stay with me coral '' 430 numaranın yakın görünümü;


Bilekte duruşundan, rujun ne kadar mat olduğu hakkında daha  net fikir edinebilirsiniz ;


Altına çok az lip balm uyguladığım duruşu ise bu şekilde;

Bu seriden şu an da bir tane daha rujum var, onun yazısı da gelecek günlerde burada olacak :) Herkese sevgiler.

5 yorum :

  1. Bu matlıkta bordo renk bi ruj istioyrum işteee ama bu renk te harikaymıs canım..

    YanıtlaSil
  2. Mervecim bordo mat guzel bir ruj vardi flormarin passionate dots koleksiyonunda, yanlis hatirlamiyorsam. Cok tesekkur ederim :**

    YanıtlaSil
  3. Ayyy çokkk güzel canım sana kırmızı yakışıyor artık kesin eminim :))
    Bordo bende düşünüyorum bu seride bordo yokmuydu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gördüğüm super stay rujların renkleri pembe, kahve, nude ve kırmızı tonuydu bitanem. Varsa bile burada görmedim :) o yüzden emin konuşamıyorum. Bu pembe alt tonlu bir kırmızı, bir ton daha var kullandığım o tam anlamıyla kırmızı mesela. Bir sürü ruj var daha aldıklarım arasında, swatchları ve blog yazıları için dokunamıyorum :) umarım beğeneceğin güzel bir mat bordo çıkar içlerinden.

      Sil
    2. bekliyoruz o zaman izlemedeyiz :))

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: