Salı

Yves Saint Laurent Babydoll Mascara & Black Eyeliner * YSL Rimel ve Göz Kalemi Uygulaması


 Yves Saint Laurent Babydoll Mascara ile ilgili kullanıcı yorumumda bugün sıra, yanındaki kalem ise YSL Black Eyeliner * siyah göz kalemi............
YSL Babydoll rimel; plastik bir fırça yapısını, sıkı dokulu plastik kıl yapısına sahip. Rengi siyah ve oldukça iyi vurguluyor kirpiklerin rengini.

Göz kalemini çok seviyorum daha önce yazısına da yer vermiştim, rengi oldukça koyu bir siyah ve gözleri çok iyi vurguluyor :) Ama rimeliyle ilgili deneyimimin ilk haftasından sonra bende bıraktığı etkileri biraz olumsuz oldu.



Mağaza Fiyatı ve performans olarak karşılaştırdığımda kullanıcı yorumum;

* Verdiği dolgunluk güzel, hacim ve kıvırma etkisi de iyi. 
Özellike kirpiklere uyguladıktan sonra gün boyu kirpikler yukarı doğru kıvrık bir şekilde sabit duruyor.
Ama ilk bir hafta kullanımdan sonra alt resimde de görüldüğü üzere kirpiklerimi birbirine yapıştırma ve topaklanma başladı benimkinde. Çok umut vadetmiyor ama hacim için kullanılabilir.

2 yorum :

  1. Merhaba aynı rimeli ben de kullanıyorum.Çok uzun üzerinde çalışma gerektiriyor rimeli sürerken ama sonunda mükemmel oluyor.Biraz profesyonelce uygulamak gerekiyor sanırım acele etmeden 2 ya da 3 kat.Ben topaklanmış ve örümcek kirpik diye tabir edilen kirpiklerden hoşlanmam.Bu rimelle tek tek,uzun,hacimli ve takma kirpik gibi kirpiklerim oldu.Hayatımda ilk ve tek sevdiğim rimel.Bitirip ikinciye geçtim bile.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk hafta sorunsuzdu canim ikinci hafta topaklanma ve kirpiklerimi birbirine yapistirmaya basladi. Sayisiz rimel deneyimim var en ucuz rimelim bile iki haftadan once donmadi.siyah ambalajli olan ysl rimeli seviyorum ama bu rimelini erken donma yuzunden cok fazla begenmedim. Acele etme konusunda ben iki uc kat rimel uyguladigimda kirpiklerim bir ton oluyor :) fircayi cikardigimda yeniden icine daldirmam. Kirpiklerimi yapistiran rimelleri sevemiyorum. Tercih ve zevk meselesi tabiki. Sevgiler ☺

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: