Perşembe

Morhipo Kozmetik Alışverişim ve Detaylar * Artdeco Makeup Haul *


Daha önce bir çok kez alışveriş yaptığım, bazı alışverişlerimde sorunlar yaşadığım bir site olsa da, sonucu teslimatla yada sorunsuz para iadesiyle bittiği için her defasında düşünmeden Morhipo 'dan alışveriş yapıyorum. En önemlisi de Morhipo 'da aradığım ve kolayca ulaşamadığım bir çok markayı bulabiliyorum. Morhipo indirimli ürünler grubunda olan kısma, özellikle Artdeco indirime girse diye uzun zamandır girip bakınıyordum. Nihayet indirime girdi ve bende alışverişimi gerçekleştirdim..........................................

Artdeco makyaj malzemeleri  her yerde bulunmuyor bulunsa bile bir çok koleksiyon ürünü ve yeni ürünleri buraya gelmiyor.  Glam Vintage, Talbot Runhof, Shine Couture, Glam Couture koleksiyonlarına ve Pure Minerals serisinin burada bulamadığım bir kaç ürününe Buradan tıktık bakıp bakıp iç geçiriyorum :) Şahane ojeleri, rujları, koleksiyonları var. Cilt bakım ürünlerinin bazıları Türkiye de mevcut. Bir önceki alışverişimde mesela Biotin Nail Cream, tırnak bakım kremi, tırnak serumu, tırnak yenileyici bakım kremi gibi tırnak bakım ürünlerini almıştım. Kullanıyorum ve gelecek günlerde onlarla ilgili yorumlarımı burada sizlerle paylaşacağım. Lafı çok uzatttım evet :) farkındayım neler aldığıma geçelim hemen.


Artdeco  Blusher 46 - 27 -24 no * Ton olarak 3 Artdeco allık da günlük olarak tercih ettiğim tonlar.

Işık yansıması nedeniyle ambalajlarında farklı tonlar gibi dursada Artdeco Krem Aydınlatıcılar * İlluminating Shimmer Cream 02 No * her ikisi de aynı .
Farlardan 229 iki adet, biraz dalgınlıktan oldu farkedemedim, aynısından iki tane almış oldum ama günlük olarak sevdiğim bir ton o yüzden pişman değilim.
Artdeco Farlar * Eyeshadows * : 266 -229 - 233 -220 -13 -223 -36 No diye öylece gidiyor.
Farlardan biri temin edilemediği için iptal oldu o da koyu turkuaz rengindeydi . Far ve allıklar dışında resimde görüldüğü gibi Artdeco * Mineral Loose Powder * Mineral Toz Pudra No: 3 Neutral ' i ve High Performance Lipstick 431 no lu Kırmızı rujunu aldım. Gelmesini beklediğim mor tonlu bir adet rujum var daha :)

Bu defa 17 parça Artdeco Makeup alışverişimden tek bir farım iptal edildi ve  bir tane de rujum henüz temin edilme aşamasında o da gönderildiğinde ürünleri yerleştireceğim Artdeco saklama kabını Morhipo 'dan almayı düşünüyorum.


İlerleyen günlerde Artdeco Makyaj Ürünleriyle ilgili ayrıntılı yorumlarımı, resimlerini ve yazılarını sayfamda sizlerle paylaşacağım. Şimdilik benden bu kadar :) Herkese Mutlu Akşamlar diliyorum. **** Daha fazla paylaşım  ve takip için buralardayım:
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

17 yorum :

  1. Çok güzel görünüyorlarr :)

    Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Aysuncum. Daha guzelleri senin olsun :)

      Sil
    2. Arkadaşlar ben Artdeco nun bir rujunu ariyorum bodrumda yaşıyorum 8nternett de bulamadım gören ya da bilen varsa 12222 nolu rujunu ne olur bana bildirsin srphakan@hotmail.com e mail adresim. Teşekkürler

      Sil
  2. ay bütün artdeco'yu toplamışsın şekerim güle güle kullan hepsini farlara bayıldım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eksikler var tatlim :) onlari, da bir daha ki alisverisime sakliyorum. Tesekkur ederim ve cok operim ❤

      Sil
  3. Çok güzel şeyler almışsın cnm güle güle kullan :) Farlarından çok memnun kalıcaksın.Yapıları ve pigmentasyonları super.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Begümcüm, aslında daha önce denedim ve gerçekten pigmentasyonlarına hayran kaldım, düşünmeden almamda ki en büyük etken aslında bu oldu :) Daha güzelleri senin olsun inşallah. Öpüyorum.

      Sil
  4. Gule gule kullan canım artdeco çok güzel bir marka urunleri çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzellik :**

      Sil
  5. çok zevklisin tatlım çok güzel şeyler almışsın güle güze kullan :) allık, far, pudra, ruj bunlar hep kullanılır şeyler, en manlıklısını yapmışsın :) keşke bende alışverişlerimde işe yarar şeyler alsam ahaha :D benim blogada beklerim yeni açtım ilk yorum bıkaran olmak istermisin :)):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takip edince mutlaka denk geliyor canım :) uzun zamandır artdeco da indirim bekliyordum sık sık siteyi kontrol ediyordum. Tabi ki memnuniyetle, hemen geliyorum :)

      Sil
  6. Merhaba urunleri alalı baya olmuş galiba.hala kullaniyor musun memnun musunuz? Farlarinda paraben var mı hassas gozler ve goz kapaklari icin uygun mu bir bilginiz var mı? Tavsiye eder misiniz?yoksa yves rocher far hic kullandınız mı? O markadan mı alsam?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kıyıp yeni kullanmaya başladım Zeynepcim, ayrıntılı fotoğrafları ve yazılarını paylaşacağım, fırsat bulursam gözlerde ve yanaklarda uygulamalı olarak da paylaşacağım. Benim bildiğim kadarıyla Artdeco 'nun farlarında, mineral farlarında, göz farı bazında ve bir çok ürününde paraben ve parfüm yok. Yine de araştırmaya açık bir konu. Yves Rocher 'in kozmetik grubundan çok az ürün kullandım. Farlarını hiç denemedim ve pigmentasyon açısından nasıldır bilemiyorum. Yine de deneyip görmeye değer diye düşünüyorum.

      Sil
  7. Bende bugun alcaktim ardeco.. Hazir boyner.com da uc al iki ode varken. De bugun ugradim bakim urunlerimi aldigim eczaneye. Kadin cildin hassas ozellikle gozlerin. Yuzune ne kullanirsan kullan ama gozlere dikkqt et dedi.tamamen bitkisel bi markanin 7 g. rimelini , bir tane 1.8 gr tekli ve bir tane 2.8 gr uclu farini aldim bi gazla.tanesi 70 40 vs. Uc al iki ode kampanyasi vardi ondada. 140 a geldi.pigmentasyonlarina baktm sevdim de. Hala icim yaniyo. Lancome mac vs karsilastrdiginda ayni hesap oluyo. Ama icim yandi yinede.omurleri rimelin bir yıllık farları iki yıllık. Markasi jane iradele diye birsey. Ilk kez duyuyom. Kullanmaya bende senin gibi kolay kolay kiyamicam. Ucuz watson mali nyc ve maybilene farlara devam.bir tanede yves rocher farim var. Onuda acmaya kiyamiyom. Sene basi baslamayi düşünüyorum. Yazin kullanmiyom pek acmim bosa. Bide indernetten misha bb krem siparis otcem. Onercegin bb krem varmi? Kapaticiligi iyi olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artdeconun mineral farlari vardi indirimliydi carsamba gunune kadar morhipoda onlardan alsaydin keske canim ya, jane iredale de mineral bir makyaj markasi. Farlarini kullanmadim ama fondöteni var bende.
      Kapatici ve canli dursun istiyorsan Avon solutions bbyi dene mutlaka bir avon temsilcisinde birde la roche posay bb kapaticilikta cok iyi. Benim sivilce yada ciltle ilgili bir sorunum olmadigi için bb kremleri cildim daha canli olsun istersem kullaniyorum. Göz kapaklarında cildin gibi hassas ise içerik açısindan temiz Physicians Formula Organic Weari deneyip karar ver.

      Sil
  8. Tesekurler canim. Jane iradele nin fondöteninden memnun kaldin mi? Kapaticiligi vs nasil.o parayi eder mi?alır mısın tekrar paraya kıyıp

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elimdeki fondötenim bitmedi henüz o yüzden Jane İradele 'yi kullanmaya geçemedim. Kullanır kullanmaz burada detaylarını, kapatıcılığını vs yazarım Zeynepcim. Sevgiler...

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: