Salı

Calvin Klein Delicious Luxury Creme Lipstick * 107 Clear Rose

 Geçen yaz çantamdan neredeyse hiç çıkarmadığım bir rujun yazısı var bugün. Günlük hayatta bolca kullandığım, dudak rengine en yakın tonlardan birisi: Calvin Klein Delicious Luxury serisinden 107 nolu Clear Rose. Krem formlu rujlar dudaklarımda uzun süre kalmasa da kullanmayı seviyorum. Bu da krem formlu bir ruj, sürerken ipek gibi kayıyor ve nemlendirmesi çok güzel. En altta ki fotoğrafta dudaklarımda ki duruşunu ve tonunu net olarak görebilirsiniz................................



Tende neredeyse fuşyaya yakın bir renk gibi çıkmış, haliyle çıplak ten ve dudak rengine göre rujların tonu farklılaşıyor.


Dudaklarda Clear Rose isminin hakkını veriyor,oldukça doğal, temiz bir gül rengi :) Sanırım bu baharda da çantamdaki yerini koruyacak. Bitirmeyi başardığımda hem bu rengini hemde bir kaç farklı rengini daha almayı düşünüyorum.  Bu akşam benden bu kadar :) Yeni yazılarda görüşmek üzere, herkese mutlu ve huzurlu bir gece diliyorum.
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: