Cuma

Avon Far Away Gold Parfüm Yorumum * 20.Yıla Özel Yeni Parfüm *


 Avon 'un Far Away Parfüm ailesine 20.yıla özel olarak üretilen yeni bir parfüm : Avon Far Away Gold Edp geçtiğimiz günlerde katıldı. Bu yeni kokuyla ilgili yorumlarımı, koku notalarını  tabi ki sizlerle paylaşacağım. Öncelikle klasik olan, yani pembe siyah kapaklı Avon Far Away 'i daha önce kullandım ve bir karşılaştırma şeklinde anlatacak olursam......................


Avon Far Away Edp ile Far Away Gold Edp koku bitişi açısından benzerlikler taşısa da aralarında ki fark; Far Away Gold biraz daha keskin hatlı ve yoğun bir koku.Ylang Ylang ve vanilyanın olduğu kokulara ayrı bir ilgim var, genelde lüks kokular içerisinde ikili olarak yer alır ve kokuya ayrı bir asalet katar. Ylang ylang ve vanilya kokusu Gold 'un içerisinde de uzun süre etkisini koruyor. Yasemin orta notalarda, ve bitiş notasını kokuya daha uzun süre kalıcılık sağlayan vanilya gerçekleştiriyor.
 Çiçek ve odunsu notaların en güzel şekilde harmanlandığı Avon parfümlerinden biridir Far Away, koku uzun süre hafızada ve tende kalır, bu yüzden Gold' un kokusunun kısmen klasik Far Away ile benzerliğinin olması beni memnun etti.  Edp, yani eau de parfum olduğu için kalıcılık oranı yüksek, hemen uçup gitmiyor. 
 Hem  bir o kadar tanıdık hissi veren hemde durdukça farklı hissettiren bu kokuyu denedikten sonra seveceksiniz.
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: