Perşembe

Bebak Bacak Fondöteni Kullanıcı Yorumum * Leg Makeup & Foundation*


'' Havalar ısınınca hemen elbise giymek istiyorum '' yada ''güneşlenmeyi sevmiyorum ama kollarımla ve yüzümle uyumsuz bacak tonu da istemiyorum '' diyenler için kurtarıcı ürünlerden biri şüphesiz ki bacak fondötenleri. 2013 'ün sıcak sonbahar günlerinde elbise giymek istediğimde kullandığım Bebak 'ın Bacak Fondöteni hakkında kullanıcı yorumumu, havalar ısınmaya başlamışken sizlerle paylaşayım istedim...................................

 Genelde çok sıcak olmadıkça elbise giyme alışkanlığım yok, İzmir 'in sıcağında elbiseyi daha çok tercih ediyorum. Geçtiğimiz sonbaharda İzmir'in son sıcak havalarında bacaklarım kollarıma oranlar bir iki ton açık kalınca Bebak Leg Foundation kurtarıcım oldu.
Tan tone koyu gelir diye düşünüyordum ama tam uyum sağladı.Bacak Fondöteni kullanım aşamasında dikkatli uygulandığında hiç sorun yaşatmıyor.
Kullanımda püf noktaları: 
*** Hızlı davranmak, sıkma işlemini de elle dağıtma işlemini de hızla gerçekleştirmek 
* ***Elbisenizi giyinmeden önce 5 dk beklemek. Bunlara uduğumuzda tüm gün eşit ve uyumlu tonda bacaklarla komplekse girmeden, akma, yada elbiseye bulaşma sorunu yaşamadan dolaşabiliyoruz. Ben sabah sürüp akşama kadar sıcakta dolaştım, açık renkli ve koyu renkli elbiselerimde tek bir leke dahi bırakmadı.
Sadece duşta: lif, duş jeli ve su ile ovalayarak çıkıyor. Alt foto da dağıtılmadığı için koyu duruyor ama dağılımdan sonra bronz görünümlü ve daha doğal duruyor. Sarışının biraz daha koyusu ve buğday tenli iseniz Bebak Bacak Fondöteni Tan Tone yi mutlaka öneririm. Benim bildiğim bu tondan başka 3 tonu daha var, 2 si bundan açık biri de koyu tonlarda. Ten renginize en uygun tonu  bulup mutlaka denemenizi öneririm.

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

6 yorum :

  1. eveet gerçekten harika bir ürün. Yaz ayı gelmesiyle ihtiyaç duyduğum sprey bronzlaştırıcı. kalıcılığı da harika
    Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim tatlım, fiyatı da performansıda gerçekten harika :)
      Sevgiler...

      Sil
  2. nerden alabilirim bu ürünü acaba? ve fiyat nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Online alışveriş sitelerinden ve kozmetik marketlerden bulabilirsin canım.

      Sil
    2. çok teşekkürler tatlış.

      Sil
  3. Bacaktaki batiklari kizarikliklari da kapatir mi

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: