Pazar

Ruby Kisses Pot 'o Miracle Lip Revitalizer * Burts Bees Beeswax Lip Balm * Balmi *


Dudak bakımının hakkını veren lip balmlarda bugün sıra. Konuklarımız ise karşılaştırmaya tabi tutulacak olan: Burt's Bees Beeswax ve yeni gözdelerimden Ruby Kisses Pot' o Miracle Lip Revitalizer . İkisi de naneli ve yapı olarak benzerlikleri var gibi görünse de bazı farklılıkları var. Hangisi daha iyi, ne açıdan üstün derseniz kısaca anlatayım..................


Bu arada üstteki Balmi Moustirizing Lip balm da naneli.  Kısa süre önce Balmi 'yi  9.90 'a Ruby Kisses 'in ikinci kutusunu da 16.90 'a Sera Avm 'deki Watsons 'dan aldım. Henüz kıyıpta kullanamadığım için Balmi karşılaştırmada yok. :) Kısa süre içinde onunla ilgili fikirlerimi de sizlerle paylaşacağım.



Gelelim Ruby Kisses ve Burt 's Bees Lip balmlarının yapı ve performans açısından farklılıklarına:
** Burt 's Bees Beeswax ve Ruby Kisses Lip Revitalizer renk açısından olduğu kadar yapı açısından da farklı. biri daha katı haldeyken diğeri biraz daha akışkan. Sürüm açısından Ruby Kisses daha pratik geldi.
** Burt' s Bees 'in nanesi daha yoğun hissediliyor. Ruby Kisses biraz daha hafif.
** Bakım yapma açısından performansları aynı, dudakları da tırnak etlerini de harika şekilde yumuşatıyorlar ve tırnak etlerinde bir gün boyunca etkisini gösteriyorlar. ( Gün boyu işte, dış ortamda yada evinizde sık suyla haşır neşirseniz tırnak etlerinize dudak balmınız ile bakım yapabilirsiniz ) 
** Türkiye fiyatı ve ebatları açısından karşılaştırdığımızda Ruby Kisses öne geçiyor. Ama ikisi de almaya ve kullanmaya fazlasıyla değecek balmlar.




*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: