Çarşamba

Cyrene 'nin Yepyeni Ürünleri ve SPF50 Güneş Kremi İncelemesi * New Skincare Products & Sunscreen Cream for Face and Body *


Cyrene hem geçtiğimiz aylarda hemde kısa süre önce yepyeni ürünler çıkardı. Bunlardan en sonuncusu, '' insanoğlu ozonu da delmişken '' günlük hayatımızda yaz kış yüzümüzden ve vücudumuzdan eksik etmememiz gereken Cyrene Ultra Light Daily UV Defense Spf50 güneş kremi

Cildimizin güneşin zararlı etkileri nedeniyle erken yaşlanmamak, cilt lekelerine maruz kalmamak; en önemlisi de ( evlerden ırak ) cilt kanseri denen illetle yüz yüze kalmamak için: yüzde kullanılacak güneş kremlerinde SPF50, vücuttada SPF30 un altına düşülmemesi şart. 

Genelde her markanın her ürünün sevmem ama Cyrene : argan yağından, shea ve ozon yağına; temizleyicisinden, nemlendiricisine; cilt aydınlatıcı solüsyonundan; şampuan- saç kremi ve yoğun keratin maskesine kadar hepsini severek kullandığım bir marka. Tabi hayvanlar üzerinde test yapmamaları, ürünlerinin paraben, parfüm içermemesi de Cyrene 'nin en büyük artıları.....................................................


Cyrene 'nin: nemlendirisi, cilt aydınlatıcı solüsyonu ( Cyrene Daily Skin Brightening Treatment ) - Yüz ve makyaj temizleyicisinin farklı cilt tiplerine de hitap eden solüsyonları ( Cyrene Daily Micellar Solution * For face clean & makeup remover ), yüz temizleyici köpüğü  de geçtiğimiz aylarda çıkmıştı. 
Yüz temizleyici köpüğünü, resimlerde yer almasa da nemlendiricisini ve glikolik & laktik asit içeren günlük cilt aydınlatıcı solüsyonunu cilt bakımında bir süredir kullanıyorum. Cilt aydınlatma solüsyonunun kullanım şeklini ve kullanıcı yorumlarımla ilgili detaylı yazımı kısa süre içerisinde sizlerle paylaşacağım.
Makyaj temizleyicim bitince Yüz ve Makyaj temizleyiciye ( Cyrene cleansing micellar water ) başladım, onunla ve diğer ürünlerle ilgili yorumlarımı sizlerle gelecek günlerde sırasıyla ve tüm detaylarıyla paylaşacağım. Sadece makyaj çıkarmada değil, hiç makyaj yapmasak bile günlük olarak cildimizin maruz kaldığı olumsuz çevresel faktörleri (duman, toz, kir vb. ) en aza indirmek için bu misel solüsyonla cildimizi temizleyebiliyoruz.

***Cyrene'nin tüm ürünlerini : Cyrene 'nin kendi online alışveriş sayfasından, misspera ve lilakutu gibi alışveriş sitelerinden de inceleyip satın alabilirsiniz. Hepsinin direkt linkleri:
=> Cyrene Online Alışveriş Sayfası Tıktık
=> Lilakutu Cyrene Alışveriş Sayfası Tıktık
=> Misspera Cyrene Alışveriş Sayfası Tıktık


Evet güneş dedik, ozon dedik öylece kaldı :) Cyrene 'nin yeni çıkan güneş kremi UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma faktörü SPF50 içeriyor. Hassas ciltlerde dahil olmak üzere hem yüzde hem vücutta kullanılabildiğini de belirtmeliyim. İçeriğinde kakao, shea yağı ve aloe vera yaprağı da mevcut. Diğer içerik bilgilerini ve detayları en alt fotoğrafta bulabilirsiniz.
Cyrene güneş kremini yapı ve sürüm olarak  da inceledim. Şeker turuncusu ambalajının üstünde de yazdığı gibi yağsız ve ultra light formda , yani çok ince yapılı, akışkan ve cilde sürünce hızla emiliyor. Leke, iz ve beyazlık bırakmıyor.


Cyrene Sunscreen Cream SPF50 ile ilgili uygulama bilgileri: güneşe çıkmadan minimum 15 dk önce uygulanması ve tüm gün yoğun güneş altındaysanız 2 saatte bir yenilenmesi şeklinde. Su geçirmediği de ayrıca belirtilmiş. 
Yaz kış demeden, lekelerden ve olumsuz çevresel faktörlerden cildinizi korumanızı öneririm.
Makyaj yapıyorsanız; fondöten, pudra, BB kreminizde düşük oranlı bir güneş koruması mevcut olsa bile cildinize güneş kremini uygulayıp üzerine makyajınızı yapın.


Herkese bol korumalı, lekesiz ve kırışıksız günler diliyorum :)
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

4 yorum :

  1. günlük aydınlatıcı solüsyonu ben de kullanıyorum yakında yazacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende düzenli kullanıyorum bir süredir. Senin yorumunu da dört gözle bekliyorum tatlım :***

      Sil
  2. Makyaj temizleyicini denemekteyim, içerik olarakta düşününce bence iyi bir alternatif =)

    YanıtlaSil
  3. İçerik olarak en temiz makyaj temizleyicilerden biri, bu açıdan bile dermokozmetik ürünleri üreten Fransız markalarına ciddi bir fark atıyor Cyrene ürünleri :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: