Perşembe

Cosmedic Laboratory Plecantal Specific & Evinal Plecantal Extract * Plesanta Özlü Cilt, Saç ve Vücut Bakım Ürünleri İncelemesi *


Bugün ki konuklarımız, S&M kozmetik tarafından Rusya 'dan ithal edilen; Cosmedic Laboratory ve Evinal plasenta özlü saç, cilt ve vücut bakım ürünleri. Saç bakım ürünlerinden detaylarını paylaşacağım ürünler: Cosmedic Laboratory Plecantal Specific plasenta özlü saç uzamasını destekleyen saç kremi ve saç bakım serumu.  Cilt bakım ürünlerinden: Cosmedic Laboratory Placental Specific plasenta özlü yüz temizleme köpüğü, yüz bakım serumu ve Evinal Placental Extract Plasenta özlü göz çevresi serumu. Vücut bakım ürünlerinden yer vereceğim Cosmedic Laboratory Placental Extract selülit giderici vücut kremi var. Şimdi isterseniz benim kullandıklarıma ve ürün detaylarına geçelim............


 Yan resimde solda yer alan Cosmedic Laboratory Plecantal Specific for hair growthing conditioner=> Saç uzamasını destekleyen plesanta özlü saç bakım kremi: ilk merak ettiğim ve yine ilk kullanmaya başladığım ürünlerinden. 
Kullanım Şekli : Normal saç kremleri gibi saçları şampuanlayıp duruladıktan sonra uygulayıp masajla saça yediriyoruz 5 dk sonra duruluyoruz. 
Kokusu oldukça hafif ve saç derisini rahatlatıcı etkisi de oldukça güzel. Uzatıcı etkisiyle ilgili, tamamen bittiğinde yorumumu burada ayrıca paylaşacağım.

Sağda yer alan basmalı ürün => Cosmedic Laboratory Plecantal Specific Plasenta Özlü Saç Bakım Serumu : Yapı olarak şeffaf ve yağsız formda, oldukça hafif b ir serum. 
Saçların hacmini artırma konusunda başarılı.
Kullanım şekli : tüm saç serumları gibi banyo sonrası uygulayıp durulamıyoruz. Saç uzamasını destekleyen kremi banyoda, saç bakım serumunu da banyo sonrası birbirini tamamlasın ve daha hızlı etkisini göstersin diye ikili olarak kullandım.

Üst resimde ve alt resimden saçlar üzerindeki etkileri, kullanım şekli ve içeriği hakkında bilgi edinebilirsiniz. Bu iki ürünü online olarak inceleyip satın alabileceğiniz linkleri ise:
=> Cosmedic Laboratory Plasenta Özlü Saç Uzamasını Destekleyen Krem Tıktık
=> Cosmedic Laboratory Plasenta Özlü Saç Bakım Serumu Tıktık 



Evinal markası da S&M kozmetik tarafından Rusya 'dan ithal ediliyor. Plasenta özlü ürünlerinden denediğim ise Plesanta özlü Göz Çevresi Kremi oldu.  Yapı olarak şeffaf ve hızla emiliyor; bu jel formlu yapısı sayesinde göz çevresini hızla rahatlatıp gerginliğini almaya yardımcı oluyor. Göz kapakları kuru olanlar için göz makyajında kolaylık sağlıyor; göz farı uygulamasını daha pürüzsüz şekilde yapmak için iyi bir göz çevresi bakım ürünü. İnceleyip satın alabileceğiniz direkt linki => Evinal Plasenta Özlü Göz Çevresi Serumu Tıktık



Alt resimde yer alan Cosmedic Laboratory Plecental Specific Plasenta Özlü Yüz Temizleme Köpüğünü akşamları makyajımı çıkardıktan sonra kullandım. Makyajı pamukla temizledikten sonra bu ürünle yüzümü yıkadım, kalıntı bırakmadan temizlemesi ve kuru olan cildimi daha da kurutmaması beni memnun etti. Uygulama kolaylığı da güzel, pompalı bir ürün oluşu ve bastırdıkça köpük şeklinde çıkması cilt temizliğini işkence olmaktan çıkarıyor. Online olarak inceleyebileceğiniz linki :



Cosmedic Laboratory 'nin üstte yer alan Plesanta özlü Selülit Giderici Vücut kremini ve yüz bakım serumunu henüz kullanmadım.
 Yeni bir spor programım var onunla birlikte daha etkili olacağını düşündüğüm için selülit kremini mayıs ortasına saklıyorum.
Linki=> Cosmedic Laboratory  Plesanta özlü Selülit giderici krem Tıktık


Yüz bakım serumuyla ilgili deneyimim ise muhtemelen önümüzdeki aylarda burada olur.
Linki => Yüz bakım Serumu Tıktık

Farklı ve birbirinden çeşitli ürünleri de mevcut, Cosmedic Laboratory ve Evinal 'in plesanta özlü cilt - saç- vücut bakım ürünlerini online olarak S&M kozmetiğin sitesinden inceleyip satın alabilirsiniz. 

Bugünlük benden bu kadar, herkese mutlu günler dilemeden önce; emeğiyle ekmeğini kazanan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlu olsun ve tüm islam aleminin hayırlı gecelerinden biri olan Regaib Kandilimiz mübarek olsun.

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>

Contact / Mail => 

 sennur@makeuparfume.com

1 yorum :

  1. Ilk kez okuyorum bu markadan, selülit kremini cok merak ettim, maalesef ayni sorun bendede var, daha önce Soap&Glory vs bir kac marka denedim ama dedigin gibi sadece kremle olacak is degil, hem beslenme, hem spor, hemde krem, masaj vs olmasi gerekir etkili olmasi icin bence ;)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: