Perşembe

Flormar Color Madness Yeni Makyaj Koleksiyonu ve Swatchları * New Makeup Collection *


Flormar 'ın yeni makyaj koleksiyonu Color Madness makyajda olduğu kadar gözlere de  tam bir renk cümbüşü yaşatıyor.  Yaz gelmişken rengarenk farlar, allıklar, rujlarda daha sık kullanılır hale geldi malumunuz. Ruhundaki renkleri özgür bırakmayı sevenler için tüm detayları özenle oluşturulmuş. Fiyatları da oldukça makul.
Flormar Color Madness make up collection 'un tüm ürünleri de ambalajları kadar renkli ve şu anda mağaza / kiosk => Flormar online alışveriş sayfasında satışta. 

Sınırlı sayıda satışta olan koleksiyon ürünleri olduğu için tükenmeden aklınızdakilere bakmanızı öneririm. Sizler için yeni Color Madness makyaj koleksiyonunun ürünlerini teker teker inceledim ve swatchlarını hazırladım. Bakalım pigmentasyonları ve yapılarıyla ilgili benim fikirlerim neler........................................


En önde bulunan Flormar Double eye shadow applicator : bir tarafı sünger bir tarafı da ince yapılı fırça. Gölgelemede ve karıştırmada oldukça işe yarayan bir göz makyaj fırçası. 
Sitesinde şu an satışta linki => Flormar çift taraflı göz makyaj fırçası tıktık

 Gözlere yeni ve çılgın bir hava katan cesur kirpikler de partilerinizde, özel günlerinizde ortama ayrı bir renk katabilir :) İçerisinde ayrıca kirpik yapıştırıcısı mevcut. Yine sitesinde satışta olanlar arasında ve tam 3 farklı rengarenk çeşidi mevcut. 
Linki =>  Flormar Color Madness False Eyelashes Tıktık


Yine rengarenk ve göz dolduran Flormar Color Madness Fusion baked Eye Shadow grubunda galaksi ışıltısında göz farları mevcut. İçerisindeki azınlıkta olan renkleri karıştırarak her defasında farklı renk elde edebiliyoruz. Fırınlanmış terracotta farların oplamda hepside birbirinden güzel 12 farklı renk çeşidi var.
İncelemek için linki =>  Fusion baked göz farları Tıktık


Tüm ürünlerde ayrıca koruma bandı mevcut, yani sizden önce hiçkimse açıp parmaklarını daldıramıyor. :)


Fırınlanmış farların her biri kocaman normal bir allık boyutunda. 6.5 gram ağırlığında ve ambalaj açısından oldukça sağlam gözüküyorlar.


Alt resimde yer alan ve içerisinde bolca turunculuk barındıran Flormar Fusion Baked Eye Shadow 'un numarası ve ismi => FB05 - Starry Orange Tıktık


Alt resimde yer alan Flormar Color Madness Makeup Collection 'dan Fusion Baked Eye Shadow 'un numarası ve ismi =>  FB07 - World Madness Tıktık 


Tek bir parmak dokunuşuyla ne kadar pigmentli olduklarını alt resimdeki swatchlarımdan görebilirsiniz. Pigmentasyonlarının yüksekliği ve karıştırarak farklı tonlar elde etme lüksü bu fırınlanmış farların en güzel tarafı. Galaksi gibi ışıl ışıl ve canlı olmalarına zaten bayıldım. 
Starry orange 'i turuncu allık sever biri olarak hem far hemde allık olarak kullanmayı içimden geçirdiğimi de belirtmeliyim :) 


İşte bir güzellik daha, tombul kalem formlu rujların popüler olduğu bir dönemdeyiz ve bence bu tarz rujlar büyük kolaylık sağlıyor. Özellikle çantaya atıp çıktığım rujlar yüzünden boyanmış çantalarım bir hayli mevcut. :) Bu kalemler hem fazla yer kaplamıyor hemde kapak kısımları açılmıyor. Çevir aç özellikleri sayesinde de iç kısma girebiliyor.


Swatchından da göreceğiniz üzere, Flormar Color Madness koleksiyonunun gözdelerinden Twist up Lipstick 14 numara - Pink Dream; ismi gibi tam  bir pembe rüya.  Kokusu ise cupcake kokusu, yemek istenebilecek kadar güzel :) ve dudaktaki duruşu da tendeki duruşu kadar canlı. 

Flormar çevir aç kalem rujların da fırınlanmış farlar gibi birbirinden güzel toplam 12 farklı rengi var.  6 tanesi mat 6 taneside parlak bitişli. Tüm renklerini görmek için linki => Flormar Twist up Lipsticks Tıktık 


Rengarenk maskara arayıp bulma sıkıntısına da Flormar nihayet Color Madness koleksiyonuyla son noktayı koydu. 1 tanesi siyah 5 tanesi de birbirinden çılgın renklerden oluşan Crazy Look Mascaraların fırçaları klasik ama hem dolgunluk hemde hacim katacak şekilde bir tasarıma sahip.  

 Çılgın rimelimizin renklerini ve fiyatlarını görmek için direkt linki => Flormar Color Madness Crazy Look Maskara  Tıktık


Özel ortamlarda, partilerde ve ben her zaman farklı olmaktan hoşlanıyorum diyenler için harika bir rimel.  Farlarla birlikte uygulamalarına ayrıca burada yer vereceğim :) Takma kirpikleri de takıp toplu bir yazı oluşturmayı planlıyorum. Epey bir zaman alacağı için birazcık yazısını bekleteceğim ama azmettim olacak.


Flormar Color Madness koleksiyonunun birde aynı tasarıma sahip şahane bir çantası mevcut, online alışveriş sayfasında henüz yok. Muhtemelen o da olur yada Color Madness alışverişi yapanlara hediye olarak gönderilir.  


Yine üst fotoda en başta yer verdiğim Color Madness False Eye Lashes - çılgın bir takma kirpik var. Kozmetik sever biri olarak itiraf etmeliyim ki hiç takma kirpik ihtiyacı hissetmedim ama içimde hep bir merak vardı.  Takmışken en çılgın olanını takıp fırınlanmış far uygulamasıyla sizlerle paylaşacağım :)


Dış ambalajları da iç ambalajları kadar iyi bir tasarıma sahip. Sınırlı bir makyaj koleksiyonu olduğu için elinizi çabuk tutun derim. Çünkü bir daha satışa sunulmama ihtimali var.


Bugünlük benden bu kadar, oldukça uzun bir yazı oldu. Herkese mutlu akşamlar :)
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

1 yorum :

  1. Bilgilendirme için teşekkürler. Hayvan deneyleri yapmayan markalardan olduğundan tercih ettiğim bir marka flormar

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: